NISAM BIO NA SAHRANI, OVO JE ZA MENE SAHRANA: Sin Bate Živojinovića otvorio dušu u Koraćici, Ivica Dačić položio VENAC na grob slavnog glumca! (VIDEO)

Autor: M. B. / B. P. M.

Zabava

30.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dirljive scene u selu Koraćica, gde je danas premešteno telo Bate Živojinovića!

Posmrtni ostaci slavnog Velimira Bate Živojinovića danas su premešteni iz Aleje zaslužnih građana u Beogradu u selo Koraćica, što je njegova poslednja želja. Bata je želeo da počiva pored svoje supruge Julijane Lule Živojinović, koja je umrla malo posle njega. 

Miljko Živojinović, Batin sin, otkrio je kako se oseća danas. 

- Danas ispunjavamo zavet roditeljski, žao mi je što sa nama nije moja sestra, ona radi u našoj ambasadi na Kubi i ona zbog svog posla nažalost nije mogla da dođe. Svakodnevno smo u kontaktu, po pet-šest puta se čujemo, jako je srećna kako je sve to organizovano i urađeno i što na kraju krajeva radimo, ispunjavamo želju naših roditelja da budu zajedno. Ja nisam bio na sahrani, ovo je za mene praktično kao da je sahrana - rekao je Miljko za Republiku.

U crkvi Svete Trojice održan je i parastos, a Ivica Dačić položio je venac slavnom glumcu.

Inače, Batina sestra od tetke se u jednom momentu srušila na njegov grob, pa krenula da zapomaže na sav glas, što je bilo veoma potresno za sve prisutne:

- Ja sam mislila da mi je Bata rođeni brat. Mnogo mi je drago što je sada ovde, nije mu bilo mesto u Aleji, on je čovek seljak. Prva asocijacija na njega mi je da je najbolji glumac na svetu... Kao brat se poslednji put malo ogrešio, ali to je sve prošlost - priznala nam je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading