BRED PIT TUKAO ANĐELINU DŽOLI? Pravni tim slavne glumice izneo ŠOKANTNE tvrdnje! INCIDENT U AVIONU NIJE JEDINI!

Autor:

Zabava

05.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O incidentu u avionu iz 2016. godine svi su pričali, a advokati tvrde da je maltretiranje počelo mnogo ranije.

BRED PIT TUKAO ANĐELINU DŽOLI? Pravni tim slavne glumice izneo ŠOKANTNE tvrdnje! INCIDENT U AVIONU NIJE JEDINI!

Foto: Promo foto

Američka glumica Anđelina Džoli tvrdi da ju je bivši suprug Bred Pit fizički zlostavljao, a to je sve počelo mnogo pre incidenta u privatnom avionu 2016. godine za koji je javnost saznala. Sve to rezultiralo je njenim zahtevom za razvod od holivudskog glumca, navedeno je u dokumentima do kojih je došao Page Six.

Pravni tim glumice izneo je šokantne tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pit odbio da dopusti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj deo francuske vinarije Chateau Miraval, koja je u vlasništvu bivših supružnika, osim ako ona ne potpiše ugovor o tajnosti podataka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Pomenutim ugovorom o tajnosti glumac pokriva svoje loše ponašanje prema supruzi i na taj način sprečava Džolijevu da javno progovori o navodnom zlostavljanju koje je trpela u braku.

- Iako je Pitova istorija fizičkog zlostavljanja Anđeline Džoli započela znatno pre porodičnog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles 2016. godine, ovaj je let bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmerio i na decu. Anđelina ga je tada odmah ostavila - navodi se u dokumentu.

Anđelinini advokati takođe tvrde da je Bred želeo da se ona ugovorom obaveže na ćutanje o fizičkim nasrtajima, nakon što je 2021. oktrio da je glumica predala zapečaćenu dokumentaciju, koja se sastoji od mejlova, svadočennja porodice i drugih dokaza kako bi se rešio njihov spor oko starateljstva nad decom.

Republika

Foto: shutterstock

 

U to vreme Bred Pit je pristao da otkupi Anđelinine deonice francuske vinarije, ali je navodno odustao jer se plaši da bi ta dokumenta mogla da ispliva u javnost, navodi se u saopštenju pravnog tima slavne glumice.

Izvor blizak glumcu rekao je za Page Six da Anđelina "kontinuirano pokušava da odvrati pažnju od pravnih gubitaka, nudeći nerelevantne ili netačne informacije".

- Postoji obrazac da svaki put kada izgubi, ona se vraća na ovo... Nema tu ničeg novog - dodao je izvor.

Podsećamo, bivši par se sudi oko vinarije koju je zajdno kupio 2008. godine, a osim oko vinograda poznatog po nagrađivanom penušavom rozeu Bred Pit i Anđelina Džoli se sude i oko starateljstva nad decom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading