ZVEZDA "HARIJA POTERA" U DRUGOM STANJU! Glumica pokazala trudnički stomak, PLJUŠTE ČESTITKE!

Autor:

Zabava

04.04.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdu "Harija Potera", Afshan Azad-Kazi, kolege su obasule čestitkama kada je otkrila da je trudna.

ZVEZDA "HARIJA POTERA" U DRUGOM STANJU! Glumica pokazala trudnički stomak, PLJUŠTE ČESTITKE!

Foto: www.profimedia.rs

Glumica Afshan Azad-Kazi, koja se proslavila ulogom u Padme u serijalu filmova o Hariju Poteru, čeka drugo dete. Lepe vesti glumica je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj pokazuje trudnički stomak.

Afshan je objavila fotografiju svoje ćerke Kjare, koja svojim rukama drži trudnički stomačić, pa raznežila brojne pratioce na Instagramu još za Dan majki.

Ipak, posebno je razveselila bivšu koleginicu Evanu Lunk, kao i Boni Vrajt i Džesi Kejv.

- Nakon što sam se mesecima osećala kao da sam mrtva, konačno se ponovo osećam živo. Hvala vam za svu ljubav prema mojim nedavnim vestima - poručila je ona nedavno na Instagramu.

Afshan je, kako prenosi Daily Mail, svoju prvu trudnoću objavila u aprilu 2021. godine, nakon što se 2018. udala za Nabila Kazija. Iako ju je uloga Padme u "Hariju Poteru" proslavila, sada radi kao bjuti influenserka.

- Svaka čast za ljude koji me još uvek cene i prepoznaju kao Padmu - rekla je u jednom intervjuu godinama nakon izlaska popularnih filmova.

- Biti deo nečeg tako čarobnog i uspešnog bio je najveći blagoslov u mom životu. Obožavatelji Harija Potera su najbolji obožavatelji jer su odani i uvek podržavaju sve što radimo - dodala je tada Afshan.

Filmovi o najpopularnijem čarobnjaku na svetu ostvarili su ogromnu gledanost na svim krajevima planete, a Danijel Redklif, Ema Votson i Rupert Grin ulogama u ovom serijalu ostvarili su ogromnu popularnost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading