GLUMAC U TAJNOSTI POSTAO OTAC: Dobio dete sa koleginicom, nakon POROĐAJA prvi put ihvaćeni javno!

Autor:

Zabava

26.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećne vesti u Holivudu!

GLUMAC U TAJNOSTI POSTAO OTAC: Dobio dete sa koleginicom, nakon POROĐAJA prvi put ihvaćeni javno!

Foto: www.profimedia.rs

Glumački par Suki Voterhaus i Robert Patinson nedavno su postali roditelji i prošetali su se sa svojom tročlanom porodicom Los Anđelesom, potvrdivši tako nagađanja njihovih obožavalaca. U šetnji im se pridružila Voterhausina majka Elizabet, prenosi Daily Mail. Pol deteta još uvek nije otkriven, a glumica se već tri nedelje nije oglasila na svom Instagramu.

Voterhaus je svoju trudnoću objavila na "Corons Capital Festivalu" kada je pokazala svoj trbuščić, izjavivši: 

- Mislila sam danas da obučem nešto svetlucavo kako bi to odvratilo pažnju od nečeg drugog što imam.

Ova neobična izjava izazvala je pažnju javnosti i dodala notu tajanstvenosti oko samog događaja.

Iako su bili zajedno pet godina, par je počeo da živi zajedno 2023. godine. Izvori bliski paru govore da su se radovali venčanju i roditeljstvu. Voterhaus je otkrila da je ljubav između nje i Patinsona jednaka kao i prvoga dana, izjavljujući: "Uvek sam uzbuđena kad vidim da mi je njegovo ime iskočilo na telefonu i mislim da on oseća isto prema meni."

Ovim divnim vestima, Suki Voterhaus i Robert Patinson su obradovali svoje obožavaoce i dokazali da je ljubav jača od svega.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Robert Patinson

Page Six je preneo da je par ranije pripremio izjavu u kojoj su otkrili da su presrećni što će osnovati svoju porodicu. Ovim su potvrdili glasine koje su se pojavile prošlog meseca, kada su se zajedno pojavili na dodeli nagrada "GO" u Los Angelesu. Suki i Robert su u vezi već pet godina, ali svoju romansu uglavnom drže u tajnosti. Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u decembru prošle godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading