POZNATOJ GLUMICI SEPSA UNIŠTILA TELO: Izvadili joj SLEZINU, opasna operacija je koštala ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

14.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena smrt šokirala je svet!

POZNATOJ GLUMICI SEPSA UNIŠTILA TELO: Izvadili joj SLEZINU, opasna operacija je koštala ŽIVOTA!

Foto: Shutterstock

Shutterstock

Šarlbi Din, koja je stekla popularnost glavnom ulogom u filmu "Trougao tuge", poznata po svojoj izuzetnoj glumačkoj veštini i lepoti, napustila je ovaj svet prerano, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu zabave. Rođena 5. februara 1990. u Kejptaunu, Južna Afrika, Šarlbi je započela svoju karijeru kao manekenka već sa šest godina. Njen šarm i talent brzo su je lansirali u svet filma, gde je ostvarila značajne uloge.

Njena karijera dobila je zamah ulogom u južnoafričkom filmu "Krompir" 2010. godine, što je bio samo početak niza uspešnih filmskih projekata. Svojim nastupima u filmovima poput američkog horora "Nemoj spavati" i filma "Razgovor s Bogom", Din je osvojila srca publike širom sveta. Njena autentičnost na ekranu i sposobnost da prenese širok spektar emocija činili su je jednim od najtalentovanijih glumaca svoje generacije.

Republika

Foto: youtube

Šarlbi Din umrla usled sepse

Međutim, iza sjaja njenog uspeha skrivao se lični izazov - asplenija, stanje u kojem nedostaje slezina, koje joj je dijagnostikovano deset godina pre njene tragične smrti. Iako je to bilo ozbiljno zdravstveno stanje, Din nije dozvolila da joj ono ograniči ambicije ili utiče na njen rad.

Nažalost, asplenija je bila okidač za fatalnu komplikaciju koja je dovela do njenog iznenadnog odlaska. Predstavnik Odeljenja za medicinska istraživanja u Njujorku izjavio je da je Šarlbi preminula usled sepse izazvane bakterijom kapnotopaga. Ova retka infekcija, koja se obično nalazi u ustima ljudi i životinja, posebno je opasna za osobe bez slezine i sa autoimunim bolestima.

Republika

Foto: youtube

Šarlbi Din umrla usled sepse

Smrt mlade glumice, koja je 29. avgusta 2022. godine potresla svet zabave, a reakcije su stizale sa svih strana. Njeni kolege i poštovaoci njene umetnosti isticali su njenu posvećenost poslu, talent i toplinu koju je donosila na set. Mnogi su se sećali njenih značajnih doprinosa promociji inkluzivnosti i raznolikosti u filmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading