SVIREPO UBIJENA GLUMICA ZBOG POZNATOG SRBINA: Tragedija LEDI KRV u žilama, on se posle oženio SVASTIKOM!

Autor:

Zabava

24.01.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubio nju, pa onda sebe, policija pronašla beživotna tela!

SVIREPO UBIJENA GLUMICA ZBOG POZNATOG SRBINA: Tragedija LEDI KRV u žilama, on se posle oženio SVASTIKOM!

Foto: Wikipedia

Piter Bogdanovič, legendarni reditelj srpskih korena, ostavio je neizbrisiv trag na holivudskoj filmskoj sceni. Rođen kao sin Srbina Borislava Bogdanovića i Herme, Piter je svojim neverovatnim talentom i blistavom inteligencijom osvojio vrh holivudske scene sredinom prošlog veka. Međutim, njegov život bio je ispunjen ne samo uspesima, već i tragičnim događajima i tajnama veza koje su šokirale Holivud.

Jedna od najintrigantnijih priča vezanih za Pitera Bogdanoviča jeste njegova veza sa mlađanom i vrlo atraktivnom Doroti Straten, koja je postala njegova muza i ljubavnica tokom snimanja filma "Svi su se smejali". Ono što je ovu priču učinilo još dramatičnijom jeste činjenica da je Doroti bila rođena sestra Luiz Straten, žene kojom se Bogdanovič oženio osam godina nakon tragedije koja je zadesila Doroti.

Republika

Foto: The Ladd Company / Christophel Collection / Profimedia

Doroti Straten, ljubavnica Petra Bogdanoviča

Nakon što je Doroti zatražila razvod od svog supruga Pola Snajdera, on je, u nameri da prikupi dokaze o njenoj preljubi, unajmio privatnog detektiva. Ovaj događaj doveo je do tragičnog kraja, kada je Snajder ubio Doroti u njenoj kući, a potom izvršio samoubistvo. Policija je nekoliko sati kasnije pronašla njihova beživotna tela. Ova potresna tragedija duboko je obeležila život Pitera Bogdanoviča i ostavila je trajne posledice na njega i njegovu okolinu.

Nakon ovog tragičnog događaja, Bogdanovič se oženio Luiz Straten, sestrom preminule Doroti, što je izazvalo veliku pažnju i šok u Holivudu. Njihov brak bio je okružen kontroverzama, a javnost je šuškala o tome da je njihov odnos zapravo farsa. Međutim, uprkos glasinama, njihov brak nije bio zahvaćen skandalima, ali je ipak završen razvodom 2001. godine.

Republika

Foto: Piero Oliosi / Polaris / Profimedia

Reditelj Petar Bogdanovič

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading