DEPARDJE OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA NAPASTVOVANJE: Evo šta se dešava sa stravičnim slučajem čuvenog glumca!

Autor:

Zabava

22.01.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do napada je navodno došlo 2007. godine.

DEPARDJE OSLOBOĐEN OPTUŽBI ZA NAPASTVOVANJE: Evo šta se dešava sa stravičnim slučajem čuvenog glumca!

Foto: Uzakov Sergei / TASS / Profimedia

Parisko tužilaštvo odbacilo je optužbu za seksualni napad protiv poznatog glumca Žerara Depardjea, koju je podnela glumica Elena Dara. Optužba je odbačena zbog zastarelosti, s obzirom na to da se navodni incident, prema Dari, dogodio 2007. godine. Glumica je istakla da je bilo potrebno godinu dana da se ohrabri i podnese tužbu, naglašavajući teškoću suočavanja sa takvim traumatičnim iskustvom.

- Trebalo mi je godinu dana da pređem sa svedočenja na tužbu. Proći kroz vrata policijske stanice, reći policajcu da su ti dodirnuti intimni delovi tela, nije lako, potrebno je vreme da se razmisli o tome - rekla je ona, a prenosi Figaro.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Zastarela optužba za seksualni napad protiv Žerara Depardjea

Osim Dare, glumica Šarot Arnol takođe je optužila Depardjea, i to za dva seksualna napada, navodeći da se incident dogodio u glumčevom domu u Parizu krajem avgusta 2018. Ova optužba dodatno je pogoršala situaciju oko glumčeve reputacije.

Figaro je preneo informaciju o postojanju video-snimka koji datira iz 2018. godine, u kojem je zabeleženo ponašanje Žerara Depardjea tokom putovanja sa piscem Janom Moikom u Severnu Koreju. Na snimku, Depardje pravi gestove i izgovara komentare poput "žene vole da jašu konje jer tada mnogo uživaju", a koji su izazvali kontroverze zbog svoje seksističke prirode.

Inače, porodica proslavljenog glumca izrazila je bes i tvrdila da je navodno reč o zaveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading