MADONA POPILA TUŽBU OD FANOVA: Razlog će vas ZABEZEKNUTI, jednim potezom razbesnela sve (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je moguće da se ovo desilo?!

MADONA POPILA TUŽBU OD FANOVA: Razlog će vas ZABEZEKNUTI, jednim potezom razbesnela sve (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Madona

Kraljica popa Madona našla se u centru pažnje nakon što su je dvojica obožavalaca tužila zbog uzrokovanja neprijatnosti nakon što je kasnila na svoj koncert u Njujorku.

Naime, pevačicin koncert koji je bio zakazan za 20:30 časova, započeo je tek u 22:45, što je izazvalo nezadovoljstvo obožavalaca. Oni tvrde da je ovo nije prvi put da su obožavaoci tužili Madonu zbog kašnjenja na koncertima, a tužbe koje su podignute 2019. i 2020. dobrovoljno su odbačene.

Kako dalje izveštavaju strani mediji, obožavaoci Majkl Felous i Džonatan Heden optužuju Madonu da je svojim kašnjenjem ugrozila njihovu mogućnost obavljanja porodičnih obaveza sledećeg dana. Osim toga, kašnjenje je rezultiralo i "ograničenom javnom prevozu" ili "većim troškovima javnog i privatnog prevoza", što je dodatno uticalo na nezadovoljstvo obožavalaca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Madona dobila tužbu

Pored tužbe protiv Madone, Felous i Heden su tužili i promotera koncerta "Lajv Nejšn i Barklaus Center" zbog lažnog oglašavanja, nemarne zastupljenosti i nepravednih i zavaravajućih trgovačkih praksi.

Madona je već ranije reagovala na negativne komentare povodom kašnjenja na koncertima, ističući da "kraljica nikada ne kasni". Njene reakcije izazvale su dodatno negodovanje obožavalaca, čime je situacija dodatno eskalirala.

- Postoji nešto što treba svi da shvatite. A to je da kraljica nikada ne kasni - istakla je pop zvezda jednom prilikom.

- Plaćena si da dodeš na vreme, nikada nisam i nikada neću ići na tvoj koncert", "Nisi vredna tolikog čekanja", "Ovo je bezobrazno, sram te bilo", "Nisi kraljica, nego narcisoidna diva", samo su neki od komentara ispod objave, preneli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading