MANIJAK POKUŠAO DA JOJ UPADNE U STAN, POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA: Uhapšen progonitelj Tejlor Svift!

Autor:

Zabava

20.01.2024

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progonitelj Tejlor Svift je uhapšen, nakon što je pokušao da joj upadne u stan.

MANIJAK POKUŠAO DA JOJ UPADNE U STAN, POLICIJA MOMENTALNO REAGOVALA: Uhapšen progonitelj Tejlor Svift!

Foto: Printscreen Tiktok

Tejlor Svift, popularna pevačica i tekstopisac, postala je tema brojnih medijskih članaka nakon što je navodni progonitelj uhvaćen ispred njene zgrade u Njujorku. Incident se dogodio u subotu ujutru kada je muškarac čupave kose, identifikovan kao "David" od strane policije, pokušao da uđe u zgradu. Međutim, njegovi planovi su osujećeni jer je uhvaćen pre nego što je uspeo da ostvari svoju nameru.

Muškarac "David" je uhvaćen nakon što je navodno pokušao da viri u predvorje Tejlor Svift. Bio je odeven u žute pantalone, krem duksericu i tamnoplavi kaput kada je priveden sa lisicama. Ovaj slučaj nije prvi put da je Tejlor Svift bila meta preterano revnih obožavalaca, s obzirom da je imala niz progonitelja u svojoj istoriji.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno zbog činjenice da je Tejlor Svift već bila suočena sa sličnim situacijama u prošlosti. Pevačica, koja je poznata po svojoj otvorenosti prema fanovima, sada se suočava sa izazovom previše upornih i neželjenih posetilaca.

Napadi na javne ličnosti i progonstvo poznatih osoba predstavljaju ozbiljan problem u današnjem društvu. Ovaj slučaj ukazuje na važnost obezbeđivanja sigurnosti za javne ličnosti i potrebu za efikasnim merama zaštite od potencijalnih pretnji.

Reakcija nadležnih organa na ovaj slučaj će svakako biti predmet interesovanja javnosti, a Tejlor Svift će verovatno razmotriti dodatne mere bezbednosti kako bi se zaštitila od budućih incidenata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading