INFLUENSER UBIO BRAČNI PAR, JEZIV PRIZOR NA PUTU: Kolima se ZAKUCAO u njih, a STRAVIČAN detalj je tek sad uočen! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.01.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati influenser usmrtio bračni par!

INFLUENSER UBIO BRAČNI PAR, JEZIV PRIZOR NA PUTU: Kolima se ZAKUCAO u njih, a STRAVIČAN detalj je tek sad uočen! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd

Popularni influenser Noa F koji na društvenim mrežama prate preko 100.000 korisnika, iznajmljenim Mercedesom ubio je bračni par penzionera nakon što se zakucao u auto nesrećnih ljudi na periferiji Berlina.

Noa se kolima kretao velikom brzinom i bio je pod uticajem kokaina. 

Tog dana vajar Roland R. (79) i njegova supruga Rita R. (76) krenuli su na fizikalnu terapiju, kada ih je divljačka vožnja Noe F. odvela u smrt. Kako se navodi, on ih je udario Mercedesom AMG većom brzinom, nakon čega su oba vozila havarisana završila pored puta u rezidentnom predgrađu Berlina Vilmezdorfu.

 

 

Prema navodima policije, muzičar i influenser koji ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, zanemario je pravilo prednosti u saobraćaju. Od siline udara njegov automobil je unakažen do neprepoznatljivosti nakon sudara, kao i bočni deo vozila supružnika, Škoda fabija.

Prema pisanju "Blida", oni su preminuli na licu mesta. Tokom uviđaja u krvi mladog influensera pronađeni su tragovi kokaina.

Svedok užasnog sudara napisao je u svojoj izjavi kako je spojler automobila "odleteo" nakon udara, što znači da je Noa vozio više od 80 km/h kada je drugom vozilu oduzeo prednost i udario ga.

Na mestu gde postoji tabla na kojoj je definisano pravo prvenstva Noi F. nije kočio. Skupoceni Mercedes se bočno zabio u Škodu fabiju koja je dolazila iz Vilmersdorfa na put L384“, navodi se u policijskom izveštaju.

Novu godinu proveo u luksuznom spa centru

Noa F. je očigledno proveo Božić i Novu godinu u obližnjem velnes hotelu. Kako je istraga pokazala, do tamo je došao iznajmljenim AMG Mercedesom.

Policijski test nakon udesa pokazao je prisustvo kokaina u njegovoj krvi. Krv mu je uzeta na klinici Markendorf u Frankfurtu. Takođe, kako piše "Bild" Noa je vozačku dozvolu dobio tek pre nekoliko meseci. Noah F. je sada pod istragom za ubistvo iz nehata.

Žrtva poznati umetnik

Žrtva nesreće Roland R. bio je poznati umetnik i vajar u regionu. Stvorio je mnoge skulpture u nekoliko gradova i mesta u istočnom Brandenburgu.

Na mestu gde su njegova supruga i on poginuli, pre nekoliko dana su osvanule dirljive poruke stavljene na krst od grančica. Kako se navodi, crteže srca i anđela ostavile su unuke tragično nastradalih penzionera.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading