Selena Gomez i mnoge druge svetske zvezde uputile otvoreno pismo Bajdenu

Autor:

Zabava

06.11.2023

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Selena Gomez pridružila se grupi umetnika u otvorenom pismu Džozefu Bajdenu, u kome se apeluje na prekid vatre u Gazi.

Selena Gomez i mnoge druge svetske zvezde uputile otvoreno pismo Bajdenu

Foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Selena Gomez

Među potpisnicima nalaze se i Bela Hadid, Điđi Hadid, Dženifer Lopez, Zejn Malik, Anuška Šankar, Ben Aflek, Bredli Kuper, Čening Tejtum, Drejk, Dua Lipa, Hoakin Finiks, Džo Alvin, Kristen Stjuart, Majkl Mur i Sara Džons.

U pismu se apeluje na prekid vatre u Gazi, a inicijativu su podržale organizacije Oksfam Amerika i ActionAid USA.

"Dragi predsedniče Bajdene, kao umetnici i što je najvažnije kao ljudska bića, svedoci smo razornog gubitka života i užasa koji se odvijaju u Izraelu i Palestini.Tražimo da, kao predsednik Sjedinjenih Američkih Država, vi i američki Kongres pozovete na hitnu deeskalaciju i prekid vatre u Gazi i Izraelu pre nego što se izgubi još jedan život", navodi se u pismu.

Selena Gomez je podršku Gazi pružila i na društvenim mrežama.

"Srce mi se slama kad vidim sav užas, mržnju, nasilje i teror koji se dešavaju u svetu. Mučenje i ubijanje ljudi ili bilo kakav čin mržnje prema bilo kojoj grupi je užasan. Nasilje se mora zaustaviti zauvek ", objavila je Selena Gomez na Instagramu.

(ekspres.net)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading