DALILA SE GUŠI U SUZAMA U NOĆI POČETKA ELITE! Dragojevićka se slomila na komade!

Autor: Republika/ A. N.

Zabava

02.09.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao snimak uplakane slavljenice Dalile.

DALILA SE GUŠI U SUZAMA U NOĆI POČETKA ELITE! Dragojevićka se slomila na komade!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević večeras pravi proslavu povodom svog 30. rođendana. Ona se tokom celog dana spremala za gala proslavu koju organizuje, a sve detalje je delila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram. 

Njena drugarica, Marijana Zonjić, spremila joj je specijalno iznenađenje, koje je Dragojeviću nateralo na suze, a Marijana je sve detalje podelila na socijalnoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila rođendan

- Drugarice moje, uzela sam ti nešto o čemu si pričala na lajvu, ali nisi bila sigurna da li da kupiš. Ja sam ti uzela najnovije, 2023. godište - rekla je Marijana, a Dalila je otvorila poklon i počela da vrišti od sreće.

- Znam da ne voliš pink boju, ali smo morali po mome. Ti si moja druga polovina, sestra koju sam htela. Znaš da ne volim da patetišem, dovoljno je da sve znaš. Najviše na svetu - glasila je čestitka koju je Marijana napisala, a Dalila je zbog nje završila u suzama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila rođendan

Podsećamo, Dalila je juče na TikTok lajvu objavila da postaje voditeljka RED televizije, ali i da če povremeno ulaziti u novi rijaliti "Elita"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading