OGLASIO SE ČUVENI MIMA ŠIŠ! Preživeo je MOŽDANI UDAR, pa poručio SAMO JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački glumac Jasmin Geljo sada je u dobrom stanju.

OGLASIO SE ČUVENI MIMA ŠIŠ! Preživeo je MOŽDANI UDAR, pa poručio SAMO JEDNO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumac Jasmin Geljo, koji je veliku popularnost stekao kao Mima Šiš i Roki Mokroguz u kultnoj jugoslovenskoj pozorišnoj predstavi "Audicija" pretrpeo je moždani udar. Prema pisanju bosanskih medija, njegovo stanje je stabilno i glumac se uspešno oporavlja.  

Da ga ni u najtežim trenucima nije napustila duhovitost svedoči i poruka koju je objavio na društvenim mrežama.

Uvek sam mislio da ljude koji imaju mozga može jedino udariti moždani. Izgleda da sam pogrešio - poručio je Geljo uz fotografiju iz bolnice, nakon čega je usledila još jedna poruka:

- Izgleda da mi je od ovog moždanog udara kosa počela da buja. Umesto nešto drugo. Svašta.

Vest da je slavni glumac pretrpeo moždani udar odjeknula je širom regiona, a mnoge poruke podrške našle su se ispod ove Geljove objave na Fejsbuku. Sada se glumac ponovo oglasio i otkrio u kakvom je stanju posle svega.

- Dragi moji prijatelji, veliko vam hvala na podšci - napisao je jutros Geljo na svom Fejsbuk profilu uz fotografiju za dobro jutro po kojoj se može zaljučiti da glumac ima pozitivne misli i da je optimističan.

Geljo se proslavio u čuvenoj predstavi "Audicija" u kojoj je glumio Mimu Šiš i Rokija Mokroguza. Od 1993. živi u Kanadi, gde je nastavio da se bavi glumom. Od tada je proširio svoj repertoar i na filmsku produkciju. Godine 2016. Geljo je dobio nominaciju za Canadian Screen Award za najboljeg glumca na četvrtom Canadian Screen Awards, za svoju ulogu u filmu "The Vaiting Room".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

 

 

Komentari (0)

Loading