BATI ŽIVOJINOVIĆU ŽIVOT VISIO O KONCU! Neverovatna priča o našem velikanu LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

16.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna bezazlena šala prijatelja pretvorila se u pravi pakao.

BATI ŽIVOJINOVIĆU ŽIVOT VISIO O KONCU! Neverovatna priča o našem velikanu LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: ATA Images

Bata Živojinović

Na 50. Filmskim susretima u Nišu, "isplivala" je priča iz 1971. godine. Ovu anegdotu ispričao je Vladan Živković, član saveta festivala.

- To je jedna, tada za mene, bila stravična priča. Mislim da je to bilo 1971. godine. Da li je to bio film "Most" Hajrudina Šibe Krvavca ili tako nešto, ali sve u svemu, stojimo gore na petnaestom spratu hotela "Ambasador", gde je bio bar. I stojimo, Boris Dvornik, Bata Živojinović, kasnije moj venčani kum, neuropsihijatar Zoran i ja - priča Živković, pa nastavlja:

- I Bata u jednom trenutku kaže meni: "Hajde mali, ti si najmlađi, idi donesi četiri viskija. Uđem unutra na šank, daju mi i ja na onom ne ajnceru, nego poslužavniku, nosim četiri viskija - počinje priču Živković.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Bata Živojinović i Boris Dvornik

Kada je doneo viski do mesta gde je ostavio tri prijatelja, zatiče samo kuma Zorana. Pomalo unezverenog i uplašenog.

- On, onako začuđen, samo ćuti. Čujem ja glasove, a on stoji sam. Pitam gde su ova dvojica, on ćuti. Ali, ja onda krenem po glasovima koji su tu negde, a nigde ljudi nema. Naravno, pijana posla. Zatičem nezaboravnu sliku. Njih dvojica su se svojim kaiševima zakačili i vise nadole s Hotela "Ambasador“. Razgovaraju i viču "gde je viski, gde je viski" - ispričao je Živković, koji je istakao da se od prizora prestravio.

- Malo je falilo da ispustim onaj poslužavnik jer sam se prestravio. Strašno. Mislite da su se nešto prepali na moje reči i da tako nisu poplili viski? Posle kažem, "Pa Bato, šta to radiš, mogli ste da poginete", a on će meni "I -ha, pa nije to ništa, znaš gde smo sve mi visili i na kakvim koncima dok smo snimali "Most" - ispričao je Vladan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading