DANICA I LAZAR RISTOVSKI PONOVO ZAJEDNO! Sin Petar okupio porodicu pred kamerama, Laza uradio nešto POTPUNO NEOČEKIVANO!

Autor:

Zabava

05.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija "Tunel" u kojoj su bivši supružnici ostvarili uloge stiže na male ekrane.

DANICA I LAZAR RISTOVSKI PONOVO ZAJEDNO! Sin Petar okupio porodicu pred kamerama, Laza uradio nešto POTPUNO NEOČEKIVANO!

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski i Danica Ristovski

Osim uzbudljivih istinitih priča, ljudskih sudbina i dramatičnih okolnosti tokom talačkih kriza koje rešavaju pripadnici specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije, u seriji "Tunel" koja će se od sutra prikazivati, subotom i nedeljom, na Prvom programu RTS-a gledoci će imati priliku da ponovo vide glumca Lazara Ristovskog i njegovu bivšu suprugu Danicu zajedno pred kamerama.

Republika

Foto: Telekom Srbija

 

Njihov sin Petar Ristovski, koji je režirao "Tunel", uspeo je da spoji roditelje posle burnog razvoda. Danica i Lazar su stavili tačku na brak nakon 42 godine braka, a nekoliko meseci kasnije glumac je obelodanio vezu s 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić. 

Osim toga, u ovoj seriji Laza će se prikazati u potpuno neočekivanom izdanju. U jednoj od scena glumac se obnažio i pokazao čime raspolaže! Ristovski se svojevremeno pohvalio svojim golišavim fotkama i podelio trenutke sa snimanja, a na njima se, tokom lekarskog pregleda, skinuo do gole kože.

Ristovski u ovoj seriji igra čoveka koji se tokom nervnog rastrojstva zabarikadira u stan i one sa druge strane doživljava kao neprijatelje sa ratišta na kom je bio, a što je na njega ostavilo velike posledice po mentalno zdravlje. 

Republika

Foto: instagram.com/lazar.ristovski

 

Glumačku ekipu osim Lazara, koji je ujedno i producent, igraju Minja Peković, Jovan Belobrković, Dragan Boža Marjanović, Miloš Đorđević i Tamara Šustić, a pojavljuju se Nebojša Dugalić, Miloš Vlalukin, Sergej Trifunović, Miloš Timotijević, Zoran Cvijanović, Teodora Ristovski... 

U prvoj epizodi Nevenu Gavran, koordinatorku stalne pregovaračke grupe, njen pretpostavljeni, Radovan Vučević Brka, pošalje da reši potencijalnu talačku situaciju u udaljenom zaseoku Zlokućani. Iako joj je nagovešteno da je reč o rutinskoj situaciji, Nevena je tokom akcije prinuđena da prekrši pravila i pregovara licem u lice sa naoružanim počiniocem, a pritom stavlja svoj život na kocku da bi spasila decu kojoj preti ozbiljna opasnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Софија

06.04.2024 11:38

Ovaj čovek je odavno za lečenje,psihijatrijsko.