LAUŠEVIĆ SNIMAO SERIJU IZ BOLNIČKE POSTELJE: Stavljena tačka na "Kalkanske krugove", EVO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI!

Autor:

Zabava

19.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat i datum premijere na Superstar kanalu!

LAUŠEVIĆ SNIMAO SERIJU IZ BOLNIČKE POSTELJE: Stavljena tačka na "Kalkanske krugove", EVO ŠTA ĆE SE DEŠAVATI!

Foto: Foto Firefly productions

Novih 10 finalnih epizoda serije "Kalkanski krugovi" spremno čekaju emitovanje kako bi zaokružili misterioznu priču o Zabranu. Treći nastavak serije, ujedno i poslednji, staviće tačku na ovu seriju, a poslednje scene Žarko Laušević snimio je iz bolničke postelje budući da je tada već bio u veoma teškom stanju.

Laušević je pre hitne hospitalizacije završio snimanje filma "Ruski konzul", dok mu je za seriju "Kalkanski krugovi" ostalo nekoliko snimajućih scena, te su producenti došli na ideju preostale "kadrove" snimi uz pomoć mobilnog telefona, i to samo glasovno, jer su doktori naložili da glumac ne bi trebalo previše da se napreže.

Republika

Foto: Firefly production

Vojin Ćetković

Doneli su mu telefon u bolnicu i pozvao je kolegu koji je bio na setu. U toj sceni se Laušević ne vidi, već se samo čuje njegov glas. To je maksimalno koliko smo mogli da uradimo jer nismo želeli da ga previše zamaramo. Odradio je to junački. Kada su završili razgovor, njegov kolega sa kojim je obavio razgovor je podigao telefon, a cela ekipa je Žarka pozdravila gromoglasnim aplauzom. Pala je i po koja suza jer su svi to doživeli veoma emotivno - otkrio je izvor za domaće medije.

Tako će gledaoci ponovo videti na ekranu legendarnog Lauša, Paulinu Manov, Vojina Ćetkovića, Ninu Janković, Ivanu Zečević...

Povratak među stanovnike Dola označiće mnoge preokrete i pokrenuti razne misteriozne događaje. Evo šta će se dešavati i kakav nas kraj serije očekuje:

U Dol stiže moćni Miroslav Spasić i okuplja grupu istomišljenika sa kojima želi da prisvoji Zabran i iskoristi njegove moći. Miona se udružuje sa Veliborom i ostalim stanovnicima kako bi zaštitila magični prostor Dola od dosad najotrovnije pretnje po njegov opstanak. Misteriozna pogibija preduzetnice pokreće lavinu novih pitanja na koja svi traže dogovor.

Republika

Foto: Foto Firefly productions

Ivana Zečević

Za to vreme tajna očinstva malog Gavrila se otkriva što će dovesti u sukob dve porodice,a Stefana i Milanku staviti pred životni izbor. I mada je borba protiv Spasića uspešna, Velibor veruje da je Zabran još uvek nezaštićen, te da kao takav može ponovo privući nekog ko bi želeo da ga iskoristi…

Magdalena je očigledno bila pogrešno izabrana čuvarka, tako da je sad vreme da se pronađe ona prava, koja će biti naslednica mitske Baba Gube. Vreme je da se kalkanski krugovi konačno zatvore.

Emitovanje će biti premijerno od 30.marta subotom i nedeljom od 21h na kanalu Superstar TV.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading