POZNATI NA PREMIJERI SERIJE "SABLJA": Crvenim tepihom prošetali slavni glumci! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras će biti premijerno emitovane prve dve epizode serije "Sablja"!

POZNATI NA PREMIJERI SERIJE "SABLJA": Crvenim tepihom prošetali slavni glumci! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Danas se u centru Beograda održava premijera serije "Sablja", koja je se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, ali i o događajima pre i nakon 12. marta 2003. godine.

U glavnim ulogama gledaćemo Dragana Mićanovića kao premijera Zorana Đinđića, Milicu Gojković kao novinarku Danicu Mandić, Ljubomira Bandovića kao policajca Borisa Rakića i Lazara Tasića kao Uroša Ristića-Malog, koji su se večeras pojavili na crvenom tepih MTS dvorane, kao i mnoga druga poznata imena iz sveta glume.

Večeras će premijerno biti emotovane prve dve epizode najavljivane serije, nakon čega će takođe biti i održana konferencija za medija, na kojoj će se dodatno saznati detalji o seriji.

Serija "Sablja" krenuće da se emituje na malim ukranila sledećeg vikenda. Takođe ona je nastala kao zajednička proizvodnja Radio-televizije Srbije i produkcije This and that Productions.

- Kroz osam epizoda, serija "Sablja" istražuje događaje iz naše recentne prošlosti - ubistvo premijera Zorana Đinđića i ulogu zemunskog klana i JSO u ovom atentatu. Istovremeno, prati likove premijera, političara, kriminalaca, pripadnika paravojnih jedinica, ali i fiktivne likove - mladu i ambicioznu televizijsku novinarku Danicu Mandić, policijskog inspektora Borisa Rakića (Ljubomir Bandović) angažovanog u istrazi i sitnog kriminalca unutar zemunskog klana Uroša Ristića, čija uloga u ovoj priči postaje sve složenija. Paralelno s pripremama, izvršenjem atentata i bekstvom "zemunaca", Danica i Boris, svako na svoj način, pokušavaju da dođu do odgovora na ključno pitanje: ko zaista stoji iza atentata na premijera - stoji u najavi serije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading