NENAD JEZDIĆ U TRILERU "POSLEDNJI STRELAC": Evo kad je premijera! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

09.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Jezdića, kome je poverena glavna uloga, u filmu glume Miodrag Krstović, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević i Nataša Marković.

NENAD JEZDIĆ U TRILERU "POSLEDNJI STRELAC": Evo kad je premijera! (FOTO+VIDEO)

Foto: Foto Željka Hajdarević

Prošlog leta u Beogradu završeno je snimanje uzbudljivog trilera "Poslednji strelac" u kojem glavnu ulogu tumači istaknuti glumac Nenad Jezdić. Premijera filma zakazana je za 12. mart, a od 14. marta moći će da se gleda u svim bioskopima. 

Reč je o akcionom trileru sa jakom dramskom pričom glavnog junaka inspektora Kuruzovića kojeg igra Nenad Jezdić. Inspektor Kuruzović nakon smrti voljene supruge uviđa besmisao svog života, provodi dane sa svojim jazavičarem Čedom i čita knjige, sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije (Miodrag Krstović), poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića. Tu počinje akcija koju predvodi gospodin Baltazarević (Miloš Timotijević). 

U ovoj napetoj priči pored Jezdića igraju Miodrag Krstović, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević i Nataša Marković. Režija je poverena Darku Nikoliću, koji se proslavio filmom "Jedini izlaz", scenarista je Branislav Janković, dok produkciju potpisuju Nikola Burovac i Zoran Savić.

Kompletna fenomenalna ekipa koja je tokom leta odradila ogroman posao, za svaku je pohvalu. Snimanje je teklo bez ikakvih problema, lako, jednostavno, i to samo govori o tome kakvi su to profesionalci. Očekujemo da će film biti veliki hit i radujemo se da ga podelimo sa publikom - izjavio je svojevremeno prodiucent Nikola Burovac.


Film "Poslednji strelac" rađen je u produkciji Film Plus Pictures.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading