Amerikanci snimaju BOŽIĆNI FILM u Srbiji: Stranci ODUŠEVLJENI našom zemljom!

Autor:

Zabava

19.01.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrano ostvarenje "Christmas in Serbia" reditelja Rajana Devara već dve nedelje snima se na srpskoj planini.

Amerikanci snimaju BOŽIĆNI FILM u Srbiji: Stranci ODUŠEVLJENI našom zemljom!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glavne uloge su poverene Kapris Bure, američkoj biznismenki, glumici i mankenki, zatim Filipu Bojdu, Dankanu Džejmsu, a u epizodnim se pojavljuju i naši glumci Olivera Ježina, Vladimir Grbić i Monja Medaković.

Radnja počinje kada rediteljka božićnog filma Ajvi (Kapris Bure) kreće u potragu za glavnim glumcem svog debitantskog ostvarenja u snežnoj Srbiji. Na tom putu upoznaje se sa tradicionalnim srpskim običajima.

Prema rečima Slavke Antić, asistenta  menadžera produkcije, američki glumci su potpuno očarani našom zemljom.

Foto: shutterstock

- Većina je prvi put u Srbiji i kažu da su se na prvi pogled zaljubili u našu zemlju. Iako su je potpuno drugačije zamišljali, svi su se složili da će nakon snimanja privatno doći, duže boraviti i turistički istražiti Srbiju - izjavila je Antićeva za Blic.

Zanimljivo je da se u filmu prikazuju srpski običaji, a ekipa je naučila kako se pravi česnica i pali badnjak.

- Uče i naš jezik i na snimanjima obavezno na srpskom kažu: tišina, molim vas, hvala, doviženja... Čak su naučili srpske psovke (smeh) - kaže Slavka.

Glavna glumica je objavila na svom instagramu delić atmosfere sa snimanja, dok se u pozadini čuje narodna "Lepe li su, nano, Gružanke devojke".

Republika

Foto: instagram.com/capricebourret

 

Ekipa iz inostranstva je smeštena na Zlatiboru i svaki slobodan trenutak koriste da obiđu okolinu i upoznaju se sa znamenitostima tog kraja.

Snimanje se završava krajem januara, a do kraja godine bi trebalo da bude prikazana kako u inostranstvu, tako i kod nas.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading