SUPRUGA NENADA JEZDIĆA POTPUNA JE MISTERIJA: Sa njom je u braku 26 godina, NIKO NE ZNA NIŠTA O NJOJ, sad je ISPLIVALA PORODIČNA TAJNA!

Autor:

Zabava

24.02.2022

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Jezdić otkrio detalje braka sa svojom suprugom!

SUPRUGA NENADA JEZDIĆA POTPUNA JE MISTERIJA: Sa njom je u braku 26 godina, NIKO NE ZNA NIŠTA O NJOJ, sad je ISPLIVALA PORODIČNA TAJNA!

Foto: Dragan Kadić

Mnogima omiljeni glumac, Nenad Jezdić, otac je tri ćerke i sina, koje mu je podarila supruga Sara. Iako je publiku svojim maestralnim radom zainteresovao i za svoju intimu, supruga Nenada Jezdića, kao i njihova deca za domaću javnost potpuna su misterija.

Zajedničke fotografije, još od 1996. kada su se u manastiru Visoki Dečani jedno drugom zakleli na večnu ljubav, nisu dospele u javnost.

‒ Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano“ - rekao je jednom prilikom, a u godinama koje su usledile supruga Nenada Jezdića podarila mu je tri ćerke i sina.

‒ Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg ‒ kaže Nenad koji ima prilično jasan stav o roditeljstvu.

‒ Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe.“ - izjavio je svojevremeno glumac., a piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading