ZAVIRITE U LUKS STAN SANJE KUŽET: Trudna voditeljka se baškari u MERMERU, a nameštaj od ZLATA! Od ovoga boli glava (FOTO)

Autor:

Zabava

16.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

ZAVIRITE U LUKS STAN SANJE KUŽET: Trudna voditeljka se baškari u MERMERU, a nameštaj od ZLATA! Od ovoga boli glava (FOTO)

Foto: ATA Images

Voditeljka Sanja Kužet je zbog trudnoće nedavno napustila mesto voditeljke u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", međutim, iako se povukla iz javnosti, harizmatično TV lice redovno deli trenutke svog trudničkog perioda na društvenim mrežama. Ona je ovom prilikom podelila neviđene kadrove iz svog stana u centru Beograda i oduševila svoje pratioce u kakvom luksuzu se baškari.

Naime, u video-snimku koji je objavila na svom Instagramu profilu, može se videti da je Sanjin stan ispunjen svetlim tonovima, a u dnevnoj sobi se ističe velika bež garnitura sa zlatnim detaljima, kao i policu iste boje. Posebno je primetan mermerni zid i zelena fotelja, koja zajedno sa jastukom iste boje, dodaje svežinu prostoru. Uz to, stočić je ukrašen prelepom vazom sa svežim lalama, što dodatno doprinosi elegantnom i luksuznom izgledu stana.

Inače, iako uskoro očekuje prinovu, Sanja ne zanemaruje svoj luksuzni životni prostor. U videu koji je podelila, voditeljka je zračila u lepršavoj plavoj haljinici, pokazujući svu svoju eleganciju, i to dok je usisavala svoj dom.

Podsećanja radi, dugogodišnja voditeljka takmičenja "Zvezde Granda" Sanja Kužet povukla se iz javnosti zbog trudnoće, a na njeno mesto došla je pevačica Ana Sević. Ona sa svojim suprugom Nemanjom Živojinovićem očekuje još jednog sina. Podsetimo, par već ima sina Strahinju, a Nemanja iz prvog braka ima i sina Andriju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading