DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA NOVOG FRAJERA: Voditeljka sreću pronašla sa NJIM, evo o kakvom momku se radi!

Autor:

Zabava

14.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević pokazala novog dečka!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ POKAZALA NOVOG FRAJERA: Voditeljka sreću pronašla sa NJIM, evo o kakvom momku se radi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević

Popularna voditeljka Dušica Jakovljević iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama objavivši fotografiju sa svojim novim dečkom. Na slici koja je nastala u liftu, Dušica i njen izabranik poziraju sa osmehom na licu, ali voditeljka nije otkrila identitet svog partnera. Međutim, emotikon srca koji je ostavila uz fotografiju jasno je označio ozvaničenje njihove veze.

Dušica Jakovljević je godinama intrigirala javnost svojim privatnim životom, a novi korak koji je napravila objavljivanjem fotografije sa svojim novim dečkom samo je dodatno podgrejao interesovanje medija i javnosti. Iako nije otkrila identitet svog partnera, Dušica je izazvala lavinu komentara i čestitki od strane svojih fanova.

Foto: Instagram.com printscreen

Dušica Jakovljević pokazala dečka

 


Nakon što je voditeljka objavila fotografiju sa svojim novim dečkom, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i reakcija. Mnogi su izrazili oduševljenje zbog Dušičine sreće i novog poglavlja u njenom ljubavnom životu, dok su drugi nestrpljivo čekali da saznaju više detalja o misterioznom partneru.

Emotikon srca koji je Dušica ostavila uz fotografiju sa svojim voljenim izabranikom jasno je signalizirao da je njihova veza sada ozvaničena i da je voditeljka spremna da podeli svoju sreću sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ovaj simbol ljubavi izazvao je lavinu pozitivnih reakcija i čestitki, dok su mnogi jedva dočekali da saznaju više detalja o srećnom paru.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Dušica Jakovljević

 


Iako je Dušica Jakovljević odlučila da podeli svoju sreću sa svojim pratiocima, ona istovremeno čuva privatnost svog partnera i odlučila je da zadrži tajanstvenost oko njegovog identiteta. Ova odluka je izazvala dodatnu znatiželju javnosti, ali je istovremeno izazvala divljenje zbog Dušičinog poštovanja prema privatnosti svog partnera.

Objava fotografije sa novim dečkom iz lifta označila je novu fazu u ljubavnom životu voditeljke Dušice Jakovljević. Iako je tajanstvenost oko identiteta partnera izazvala veliku znatiželju, emotikon srca jasno je označio sreću i zaljubljenost voditeljke. Javnost nestrpljivo iščekuje nove detalje o ovoj romansi, ali je istovremeno poštuje Dušičinu želju za privatnošću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading