SKANDALČINA! Boki 13 izneo ŠOKANTNE optužbe na račun supruga naše VODITELJKE! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanovski tvrdi da ga je muž srpske voditeljke "strpao" u zatvor!

SKANDALČINA! Boki 13 izneo ŠOKANTNE optužbe na račun supruga naše VODITELJKE! (FOTO)

Foto: instagram.com/boki13official, Shutterstock

Severnomakedonski šoumen Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, šokirao je region objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, kako on tvrdi, u zatvor ga je "strpao" muž poznate srpske voditeljke, a obećao je i da će uskoro izneti više detalja.

- Postoji čovek koji me je pokrao i naneo mi veliku štetu u teškom periodu mog života, nakon što me je zatvorio i stavio u pritvor... Taj monstrum je iz Beograda, a danas je suprug srpske televizijske voditeljke i sa njom ima dvoje dece... Takav ološ nas još jednom muči. Više detalja uskoro... - napisao je Boki putem storija na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Bokija 13

Inače, na početku ovog meseca Apelacioni sud u Skoplju doneo je odluku da se Bojanu Jovanovskom ukida presuda za krivično delo prevare. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na medijsku praćenost slučaja i značajnu ulogu koju je Jovanovski imao u javnom životu.

Apelacioni sud je izdao zvanično saopštenje:

- Apelacioni sud u Skoplju obaveštava u interesu javnosti i medija da je postupanje po krivičnom predmetu KOKŽ-153/22, javnosti poznatom kao „Međunarodna unija“, nakon održane javne sednice i razmatranja spisa u g. predmet, presuda, žalbe, predlog Višeg javnog tužilaštva Skoplje, kao i usmeni navodi izneti na javnoj sednici, 24.01.2024.godine, a nakon konsultacija i glasanja 02.02.2024.godine doneli su delimično presudu. uvažavajući žalbe Osnovnog javnog tužilaštva za gonjenje organizovanog kriminala i korupcije Skoplje i okrivljenog M.J. od S. na način da je presudom Osnovnog krivičnog suda Skoplje KOK br.49/20 od 07.04.2022. godine:

Istovremeno, Apelacioni sud u Skoplju je rešenjem usvojio žalbe okrivljenih B.J., J.E., H.B. i okrivljenog pravnog lica M.S., svi iz S. a povodom žalbe i po službenoj dužnosti presuda Osnovnog krivičnog suda Skoplje KOK.br.49/20 od 04.07.2022.godine iz stava I izreke u odnosu na okrivljenog B. J. iz S., za krivično delo Prevara iz čl.247 stav 4 v.v. stav 1. i k.v.čl.45.KZ i krivično delo pranje novca i druge imovinske koristi iz krivičnog dela iz čl.273.stav 1.KZ.

Ovako doneta odluka biće u celini objavljena na sajtu suda u roku određenom Zakonom o upravljanju kretanjem predmeta u sudovima.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Boki 13

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Eb

13.04.2024 23:19

IDI SE LECI ZAR SE NE VIDIS HOSTAPLERU I NAKAZO.