TONI BIJELIĆ HITNO PODELIO SREĆNE VESTI: Draganu Mirković sačekao novi udarac - razvod ga nije uzdrmao ni najmanje!

Autor:

Zabava

07.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni Bijelić je jasno svima stavio do znanja da je nastavio dalje i da ga razvod od Dragane Mirković nije preterano uzdrmao.

TONI BIJELIĆ HITNO PODELIO SREĆNE VESTI: Draganu Mirković sačekao novi udarac - razvod ga nije uzdrmao ni najmanje!

Foto: ATA Images, printscreen

Biznismen Toni Bijelić je nedavno ponovo aktivirao svoj Instagram profil i počeo redovno da se oglašava na ovoj društvenoj mreži. U jeku razvoda od pevačice Dragane Mirković, Toni je odlučio da podeli deo svog privatnog života sa javnošću putem Instagrama.

Nedavno se Toni oglasio na Instagramu kako bi čestitao rođendan svojoj sestričini. Sa radošću je podelio ovu lepu vest sa svojim pratiocima, pokazujući da se raduje malim, ličnim trenucima sreće usred izazovnog perioda kroz koji prolazi.

Podsetimo, nakon 24 godine braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić su odlučili da se razvedu. Ova vest je privukla pažnju javnosti, ali Toni je odlučio da se fokusira na pozitivne stvari u svom životu, kao što je rođendanska čestitka sestričini.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Toni Bijelić je, pored raznih poslovnih obaveza, pronašao vremena da se posveti i svojoj porodici i da se poveže sa svojim pratiocima putem društvenih mreža. Njegova otvorenost i transparentnost o ličnim događajima privlače pažnju javnosti, pokazujući da iza svake javne ličnosti stoji i privatna, ljudska strana.

- Srećan rođendan i sve najbolje od tvog strica. Voli te tvoj striko - napisao je Toni.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Toni Bijelić

 

Iako se Toni trenutno suočava sa razvodnim procesom, on je odlučio da se ne zaustavi u svom životu. Njegova aktivnost na društvenim mrežama ukazuje da želi da ostane povezan sa svojim pratiocima i da deli delove svog života sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading