NAŠ PEVAČ RAZNEO PIŠTOLJEM SEBI GRUDNI KOŠ, NAKON SMRTI SINA HTEO DA SE UBIJE: Tragičan život mu se promenio zbog OVE LEPOTICE!

Autor:

Zabava

05.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je tragičan život našeg poznatog pevača!

NAŠ PEVAČ RAZNEO PIŠTOLJEM SEBI GRUDNI KOŠ, NAKON SMRTI SINA HTEO DA SE UBIJE: Tragičan život mu se promenio zbog OVE LEPOTICE!

Foto: Shutterstock

Jugoslovenski pevač Mišo Kovač (75) može se pohvaliti bogatom karijerom i velikim uspesima na muzičkoj sceni, ali iza svetlosti reflektora krije se teška životna priča. Sa brojnim iskušenjima i tragedijama, Mišo je morao da se suoči sa teškim izazovima koji su obeležili njegov život.

Najteži udarac u Mišovom životu bio je gubitak sina Edija za vreme rata. Tragična smrt njegovog sina ostavila je dubok trag u Mišovom srcu, a njegova supruga Anita i on tvrdili su da se sve desilo pod čudnim okolnostima. Ova porodična tragedija ostavila je neizbrisivu bol, koja je duboko uticala na Mišovu emotivnu stabilnost.

Foto: Instagram.com/misokovacofficial

Mišo Kovač

 

- Nakon Edijeve smrti više me ne zanima život -često je ponavljao Mišo, a prenosi portal ,,24sata". Mišo je posle nekoliko puta priznao da mu se tada ceo svet srušio.

Na tabletama je bila i Mišina supruga Anita, a nakon nekog vremena brak im se raspao. Priču o tome šta se tačno dogodilo njegovom sinu pevač nikada nije ispričao do kraja.

- Za razliku od papira koje smo mi dobili, a u kojima je stajalo da je naš sin umro od prostrela glave, takvog da bi na kraju mogao da živi, prava je verzija bila drugačija. U tim je dokumentima pisalo da je Edi umro od sepse izazvane velikom količinom bakterija u organizmu - rekla je jednom prilikom Anita.

Foto: youtube.com/printscreen

Mišo Kovač

 

Međutim, smrt sina bila je kap koja je prelila čašu i Mišo se razveo od supruge, a potom je otišao iz zemlje sa proročicom Silvijom Konte Kalvi Marković. Njegova ćerka Ivana nije podnela to što ih je otac ostavio.

- Četiri godina sam bio polumrtav, ležao nakljukan sedativima ili sam bio na groblju - ispričao je Mišo, koji je u međuvremenu pridodao i ime Mate.

- Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost - rekao je pre nekoliko godina pevač. Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasila joj je život.

Foto: printscreen

Mišo Kovač

 

Kao bomba 1999. godine odjeknulo je da je Mišo Kovač pokušao da izvrši samoubistvo. Pištoljem je sebi pucao u grudni koš, ali je pronađen posle pola sata i lekari su uspeli da ga spasu. 

- Pokušaj samoubistva bila je samo kulminacija nagomilane tuge i očaja zbog gubitka sin - objasnio je kasnije Mišo Kovač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading