MONSTRUOZNE VESTI DOTUKLE DRAGANU MIRKOVIĆ: Slošilo joj se kad je čula za UBISTVO male Danke Ilić! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda slomljena nakon vesti da je Danka Ilić svirepo ubijena, izustila samo ovo!

MONSTRUOZNE VESTI DOTUKLE DRAGANU MIRKOVIĆ: Slošilo joj se kad je čula za UBISTVO male Danke Ilić! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook

Desetodnevna potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) završila se tragično kada je javno saopšteno da je ubijena, ostavljajući porodicu, prijatelje i javnost u dubokoj tuzi. Mnogobrojne javne ličnosti su se uključile u apel za pronalaženje male Danke, a sada se opraštaju od nje potresnim porukama.

Jedna od poznatih ličnosti koja je aktivno učestvovala u apelu za pronalaženje male Danke bila je pevačica Dragana Mirković. Nakon tragične vesti, ona je na društvenim mrežama podelila fotografiju dvogodišnje devojčice, istakavši da je nema od bola, dok je svoju neizmernu tugu izrazila emotikonima.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković se oglasila nakon ubistva Danke Ilić

Inače, pre samo nekoliko dana, kada se u javnosti pojavio video-snimak iz Beča na kom se pretpostavljalo da je reč o maloj Danki, folk zvezda je, u saradnji svojim prijateljem, angažovala privatnog detektiva kako bi pomogla u potrazi za nestalom devojčicom.

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading