SLOBA RADANOVIĆ GAZI PREKO MRTVIH! Dara Bubamara UŽIVO na Pinku UNIŠTILA pevača, obelodanila SVE NJEGOVE TAJNE!

Autor:

Zabava

02.04.2024

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara otkrila istinu o sukobu sa Slobom Radanovićem!

SLOBA RADANOVIĆ GAZI PREKO MRTVIH! Dara Bubamara UŽIVO na Pinku UNIŠTILA pevača, obelodanila SVE NJEGOVE TAJNE!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Dara Bubamara našla se u epicentru skandala sa nekadašnjim prijateljem i pevačem Slobodanom Radanovićem, zbog pesme, koju je snimio, a za koju se ispostavilo da je i ona uradila sa kolegom. 

Tim povodom, ali i radi promocije, pevačica Dara Bubamara je večerašnja gošća u emisiji ,,Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića, sa kojim je popričala o svemu šta se desilo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara

 

- Pre nego što počnem da pričam, došla sam ovde, pre tri nedelje smo se dogovorili, nismo znali da će biti ovaj problem. Što se tiče ovoga... 2021. godine, mene je pozvala Marina Tucaković i Rale da dođem u Beograd, da čujem pesmu od Željka Nikolića, i kaže meni Marina da dođem da čujem pesmu, da je prelepa, da mali izgleda kao Riki Martin. Tada mi je tata bio bolestan, snimim pesmu, posle je moj tata preminuo. A još više sam vezana za tu pesmu, jer je to poslednja pesma Marine Tucaković... Autori imaju tu pesmu, šta se dešava? Čuje je Sloba, on ima moj snimak! On je zavoleo tu pesmu, išao je kod Cece, ona je odbila duet, Tanja Savić, mene niko nije zvao. Posle je taj dečko čuo da je Sloba rekao da mu je Marina napravila pesmu. To je užas! Da je neko bar nazvao... Slobi sam pomogla sa pesmom ,,Nemoj mnogo da me voliš", bila sam sa njim kada su bile loše situacije - priča Dara i dodaje:

- Rale je preprodao pesmu, ali ne znam šta se dešavalo... Sad je počeo i sud, krivične prijave, sad će se tu svašta nešto dešavati. Bio je jedan, pa drugi strajk na Jutjubu. On je hteo marketing preko mene, dobili su, videćemo šta će se ubuduće dešavati... Ovo je sada postalo gaženje preko mrtvih! 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dara Bubamara o Slobi Radanoviću

 

- Ima dokaza, ja sam lično bila tu kada smo davali novac! Sad ćemo videti šta će biti do kraja. Za sada je ugašeno, ali možda će se napraviti neki sporazum! Rale je rekao da sam ja platila tu pesmu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading