DRAGANA URADILA VELIKU STVAR ZA TONIJA, IAKO JE ZNALA DA IMA DRUGU: Cela porodica prošla je kroz jako težak period!

Autor:

Zabava

26.03.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je pre 96 dana izdala važno saopštenje!

DRAGANA URADILA VELIKU STVAR ZA TONIJA, IAKO JE ZNALA DA IMA DRUGU: Cela porodica prošla je kroz jako težak period!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković

Poznata pevačica Dragana Mirković izdala je saopštenje u kome je potvrdila svoj razvod od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Iako već tri godine ne živi sa Tonijem, Dragana je istakla da je zbog njega uradila veoma važnu stvar, a to je odlaganje početka svoje regionalne turneje zbog smrti svoje svekrve Marte. 

U saopštenju koje je izdala, Dragana Mirković istakla je da je odlučila da odloži početak svoje regionalne turneje kako bi bila uz svoju porodicu nakon smrti svoje svekrve Marte. Ovaj gest pokazuje duboko poštovanje prema porodici bivšeg supruga, iako se već tri godine ne živi sa njim.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni Bijelić i Dragana Mirković

U saopštenju, pevačica je izrazila svoje duboko žaljenje zbog smrti svekrve Marte, ističući da je trenutno mesto uz njenu porodicu. 

Pevačica je iz poštovanja prema porodici bivšeg supruga, samo sedam dana pred početak - otkazala koncerte u Beogradu.

- Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće. Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim - napisala je ona tada.

Republika

Foto: ATA Images

Toni Bijelić i Dragana Mirković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

27.03.2024 17:47

Ma bre, nek švalerka žali. Zamisli, da mu MLAĐANOM rodi dete ; može i da mu poturi, glupaku ( "kule i gradove" za - onu stvar... Kuku, budale, mnogo voli tuđi polni organ , prljavi... Dragana se spasla ! Pevaj,samo pevaj otkako nemaš "ovo pokvareno" pokraj sebe ; što dalje od tebe ...