OD TONIJA NI TRAGA, A NI GLASA: Bivši muž Dragane Mirković NESTAO nakon vesti o RAZVODU!

Autor:

Zabava

26.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi se pitaju gde je Toni Bijelić nakon saopštenja Dragane Mirković da se razvode!

OD TONIJA NI TRAGA, A NI GLASA: Bivši muž Dragane Mirković NESTAO nakon vesti o RAZVODU!

Foto: ATA Images

Dragana Mirković

Dragana Mirković je danas šokirala javnost saopštenjem o razvodu od Tonija Bijelića nakon dugih 24 godina braka. Ova vest je izazvala veliku pažnju medija i fanova, a mnogi su bili iznenađeni ovim neočekivanim obrtom u njihovom životu.

Iako je Dragana javno iznela svoju stranu priče, Toni Bijelić se još uvek nije oglasio niti izneo svoje viđenje situacije. Na više pokušaja novinara da stupi u kontakt sa Tonijem, nije bilo odgovora, a izvor blizak paru ističe da Toni još uvek nije spreman da javno progovori o krahu njihovog braka.

U svom saopštenju, Dragana je istakla da već tri godine ne živi sa Tonijem i da su njihovi životi praktično odvojeni. Ona je naglasila da je uložila napore da spasu njihov brak, ali da je na kraju shvatila da je bolje staviti tačku na njihovu zajednicu radi dobrobiti njihove porodice.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Toni Bijelić i Dragana Mirković se razvode

Interesantna činjenica koja je takođe privukla pažnju jeste da se saznalo da Toni Bijelić ima novu devojku s kojom živi u Nemačkoj. Ova informacija dodatno baca svetlo na razloge njihovog razvoda i šta je dovelo do konačne odluke o rastanku, piše Blic.

Nakon razvoda, Dragana Mirković je ostala sa decom da živi u njihovom domu u Beču, dok Toni Bijelić živi sa svojom novom partnerkom. Ova situacija dodatno budi interesovanje javnosti za dalji razvoj događaja u njihovim životima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/

Toni Bijelić

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića je postao jedna od najaktuelnijih tema u medijima, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje eventualno Toni Bijelićevu reakciju na ove događaje. Ova vest je potresla mnoge, ali i otvorila pitanja o prirodi njihovog odnosa u proteklom periodu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading