ŠOK! Otkrivena povezanost Dragane i Tonija sa Rastinim džipom koji je ZAPLENJEN nakon HAPŠENJA Velje Nevolje!

Autor:

Zabava

26.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti otkriveno na koji način su Dragana Mirković i Toni Bijelić povezani sa Rastinim džipom koji je zaplenjen nakon hapšenja Velje Nevolje!

ŠOK! Otkrivena povezanost Dragane i Tonija sa Rastinim džipom koji je ZAPLENJEN nakon HAPŠENJA Velje Nevolje!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kao bomba odjeknula je vest da se pevačica Dragana Mirković razvodi od supruga Tonija Bijelića, nakon više od dve decenije uspešnog braka. 

Dragana je izdala zvanično saopštenje povodom razvoda i zbog čega je donela odluku da podnese papire kod advokata. 

Foto: printscreen/K1 Televizija

Stefan Đurić Rasta

 

 

Svojevremeno se pojavila i vest u domaćim medijima da se desio skandal nakon hapšenja Veljka Belivuka, koji je poznat kao Velja Nevolja. Naime, 2021. godine odjeknulo je da se u dvorište SBPOK dovezao džip ,,mercedes" koji je tada već duže vreme vozio poznati reper Stefan Đurić Rasta. 

Ono što je bilo sporno jeste da se džip nije vodio na Rastino ime, već je pripadao jednoj firmi, koja je u vlasništvu prijatelja Dragane Mirković i njenog supruga Tonija, ističe izvor za Telegraf. 

- Oni nemaju nikakve veze sa vlasničkom strukturom, osim što povezuju svoje prijatelje sa estrade sa prijateljima koji su dileri "mercedesa". Nikakve dalje veze nemaju sa tim, samo čine prijateljsku uslugu - ističe blizak prijatelj Dragane Mirković za Telegraf.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Dragana Mirković i Toni Bijelić se razvode

 

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading