ŠTA SE DEŠAVA SA DECOM DRAGANE I TONIJA? Otkrivena TAJNA LOKACIJA sina Marka, evo gde se nalazi u JEKU RAZVODA roditelja!

Autor:

Zabava

26.03.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Bijelić se otkrio!

ŠTA SE DEŠAVA SA DECOM DRAGANE I TONIJA? Otkrivena TAJNA LOKACIJA sina Marka, evo gde se nalazi u JEKU RAZVODA roditelja!

Foto: ATA Images

Dragana Mirković

Pevačica Dragana Mirković nedavno je iznenadila javnost objavom o razvodu od svog supruga Tonija Bijelića. Ova vest je izazvala mnogo pažnje i spekulacija u medijima, a posebno je bila zanimljiva informacija o mestu gde se nalazi parova sin, Marko Bijelić. Naime, Marko je putem svog Instagram profila otkrio javnosti gde se trenutno nalazi - u jednom spa centru u Austriji.

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić Instagram

 


Nakon što je Dragana Mirković objavila vest o razvodu, mnogi su bili znatiželjni da saznaju gde se nalazi parov sin Marko. On je putem svog Instagram profila podelio sa pratiocima da boravi u jednom spa centru u prelepoj Austriji. Ova informacija je izazvala dodatno interesovanje javnosti, a mnogi su poželeli da saznaju više detalja o ovom mestu i Markovom boravku tamo.

Nakon što je Dragana Mirković objavila vest o razvodu od Tonija Bijelića, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i žaljenje zbog ove vesti, dok su se pojedini fanovi izražavali podršku pevačici i njenom sinu. Markov boravak u spa centru u Austriji takođe je privukao pažnju, a mnogi su komentarisali koliko je lepo što mladić brine o svom zdravlju i blagostanju u ovom teškom periodu.

Foto: Instagram.com

Marko Bijelić sa ocem Tonijem

 


Detalji o spa centru u Austriji gde se Marko Bijelić trenutno nalazi nisu javno saopšteni. Međutim, ova informacija je izazvala interesovanje javnosti koja je počela da spekuliše o tome koji bi to spa centar mogao biti i kakvi su uslovi tamo. Spa centri u Austriji su poznati po svojoj luksuznoj ponudi i opuštajućoj atmosferi, pa nije iznenađenje što je Marko odabrao upravo ovu destinaciju za svoj boravak.

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića je izazvao mnogo pažnje u javnosti, a informacija o Markovom boravku u spa centru u Austriji dodatno je zaokupila interesovanje medija i fanova. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i da li će se pojaviti nove informacije o ovom slučaju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading