DRAMA U FINALU PESME ZA EVROVIZIJU: Takmičarka saznala da se njenoj BAKI SLOŠILO kod kuće!

Autor:

Zabava

02.03.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka saznala da je njenoj baki pozlilo!

DRAMA U FINALU PESME ZA EVROVIZIJU: Takmičarka saznala da se njenoj BAKI SLOŠILO kod kuće!

Foto: Rts Printscreen

U toku je finale ,,Pesme za Evroviziju", nakon prva četiri nastupa, u green room-u se uključio voditelj Stefan Popović, koji je sedeo sa Ivom Lorens, koja je večeras pred publikom i gledaocima nastupila pod rednim brojem 1. 

Stefan Popović je na početku razgovora saznao od Ive da se njenoj baki, koja se prošli put, u polufinalnoj večeri uključila uživo u program preko poziva, pozlilo i da joj je skočio pritisak, zbog čega nije večeras to uradila. 

- Baki se digao pritisak, nakon što se pojavila uživo u programu - izjavila je Iva Lorens u razgovoru sa voditeljem Stefanom. 

Foto: Rts Printscreen

Iva Lorens

 

Nakon toga je Iva Lorens pokazala voditelju Stefanu poruku koju je krišom snimila, u kojoj njena baka govori da je on vrlo zanimljiv i zgodan momak. 

Podsetimo, Iva Lorens se publici predstavila pesmom ,,Dom", koja je dirnula mnoge njene fanove. 

Iva je studirala muzički menadžment na Britanskom institutu za modernu muziku u Berlinu. Pre pet godina odlučila je da se vrati u rodni Beograd pa je nakon godinu dana natao album “I Guess it’s About You”. Prošle godine je sarađivala sa grupom “Buč Kesidi” i snimila pesmu “Svitanje”.

Njenu muziku znalci opisuju kao elektro pop, sa nežnim plutajućim melodičnim vokalom. Osim što komponuje i piše svoje pesme i producira, može se pohvaliti i da je bila u prilici da sarađuje sa američkim pevačem Džejsonom Derulomom u okviru muzičkog projekta Tuborg Open u Los Anđelesu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading