BRESKVICA PROMENILA KRILA ZA FINALE "PESME ZA EVROVIZIJU": Prve slike sa lica mesta, evo kako će izgledati!

Autor:

Zabava

02.03.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica pred nastup za ,,Pesmu za Evroviziju" otkrila kakva će joj krila biti na nastupu!

BRESKVICA PROMENILA KRILA ZA FINALE "PESME ZA EVROVIZIJU": Prve slike sa lica mesta, evo kako će izgledati!

Foto: Printscreen/RTS1

Večeras je uzbudljiva noć za sve ljubitelje muzike jer se održava finale "Pesme za Evroviziji 2024", našeg nacionalnog izbora pesme koja će nas predstavljati u Malmeu. U konkurenciji od 16 kompozicija, ističe se Anđela Ignjatović Breskvica sa svojom pesmom "Gnezdo orlovo".

Foto: Printscreen/RTS1

Breskvica

 


Nakon prve polufinalne večeri, Anđela je primila određene kritike, posebno u vezi sa kostimom i izgledom "orlovskih" krila koja su bila deo njenog scenskog nastupa. Kritike su bile usmerene na to da krila nisu dovoljno autentična i upečatljiva.

Uoči finalne večeri, Anđela je odlučila da se pozabavi primljenim kritikama i da napravi određene promene. U saradnji sa svojim kostimografom, odlučila je da modifikuje krila kako bi bila gracioznija, grandioznija i verodostojnija. Fotografija novih krila koja je podeljena na Instagramu privukla je pažnju javnosti i izazvala veliko interesovanje za večerašnji nastup.

Foto: Instagram.com

Breskvica promenila krila za nastup

 


S obzirom na dozvolu koju je dobila od RTS-a da koriguje kostim, Anđela će se večeras predstaviti u potpuno drugačijem izdanju od onog koje je bilo očekivano. Ovakav potez sigurno će privući pažnju publike i ostaviti ih u iščekivanju da vide kako će izmenjena scenska slika uticati na njen nastup i ocene žirija.

Večeras će se odlučiti koja pesma će predstavljati našu zemlju na "Evroviziji", a Anđela Ignjatović Breskvica definitivno drži pažnju javnosti svojim trudom da unapredi svoj scenski nastup i ostavi snažan utisak na publiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading