KRAH BRAKA NAŠE PEVAČICE KOJI JE POTRESAO JAVNOST: Muž je ostavio zbog ljubavnice odmah nakon porođaja, život je naterao na ovaj potez!

Autor:

Zabava

25.02.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkriva pakao kroz koji je prošla u braku - šokantne detalje o prevari!

KRAH BRAKA NAŠE PEVAČICE KOJI JE POTRESAO JAVNOST: Muž je ostavio zbog ljubavnice odmah nakon porođaja, život je naterao na ovaj potez!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Tanja Banjanin iza sebe ima dva braka i dvoje dece koji su njena najveća sreća i ponos. Međutim, njen život nije bio bez izazova, a jedan od najtežih perioda bio je kada je prolazila kroz tešku krizu u braku. Njena iskustva su se često našla u fokusu medija, a Tanja je bila otvorena o svojim emotivnim iskušenjima.

Tanja Banjanin je svojevremeno prošla kroz jako težak period koji je opisala kao nešto kroz šta jedna žena može da prođe. Naime, pevačicu je muž prevario dok je bila trudna, što je bio emotivni udarac od kog se teško oporavljala. Kroz svoje iskustvo, Tanja je isticala koliko joj je teško pala muževljeva prevara, posebno jer se to dogodilo dok je bila u periodu trudnoće.

Republika

Foto: Printscreen RTS

Tanja Banjanin

 

Nakon što je njen prvi brak završen na težak način, Tanja je prolazila kroz period razbijanja na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Muž ju je ostavio jer se zaljubio u drugu ženu, što je bio težak udarac za mladu majku. Tanja je isticala da je trebalo više od godinu dana da izađe iz krize i sastavi se nakon rastave.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je Tanja jednom prilikom za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Jovana

27.02.2024 12:59

aahaaahaaahaaaa...kakva lujka je Tanja

redov ostin

27.02.2024 13:09

Ljudi se ne stidi-boga se ne boji :(