"BLAGOSLOVENA JE BRESKVICA" Urnebesna reakcija MONAHA na pesmu "Gnezdo orlovo", svi bruje o HIT snimku! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak monaha koji sluša Breskvicu postao viralan na internetu!

"BLAGOSLOVENA JE BRESKVICA" Urnebesna reakcija MONAHA na pesmu "Gnezdo orlovo", svi bruje o HIT snimku! (VIDEO)

Foto: TV Pink/printscreen, printscreen/tiktok

Mlada pevačica Anđela Ignjatović Breskvica postaje sve popularnija nakon nedavnih napada na nju, a njen hit "Gnezdo orlovo" postaje sve zapaženiji. Njen cilj je da osvoji prvo mesto na predstojećoj "Pesmi za Evroviziju '24" i tako predstavlja Srbiju na prestižnoj "Evroviziji" koja će se održati u švedskom gradu Malmeu u maju ove godine.

Iako je pesma izazvala kontroverze među nekim grupama, Breskvica je dobila značajnu podršku. Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak jednog monaha koji je izrazio svoje oduševljenje pesmom. Ova podrška dolazi u trenutku kada su Albanci osporavali pesmu, tvrdeći da poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom. Breskvica je odbacila ove tvrdnje ističući da poruka njene pesme naglašava trijumf dobra nad zlom, a ne podržava nikakvu političku agendu.

- Blagoslovena je Breskvica - stoji u okviru video-klipa koji je za kratko vreme postao viraraln na društvenoj mreži TikTok, međutim, nije poznato gde je snimak nastao i ko je monah, ali je i on pokazao da je pesma i te kako prihvaćena. 

@srdjandobrota @Драшко Станивуковић #breskvica @DragomirDespic_design #gnezdoorlovo ♬ original sound - Srdjan Dobrota

Podsećanja radi, Breskvica je nedavno odlučno demantovala tvrdnje pojedinaca da je njena numera "Gnezdo orlovo" genocidna, istakavši da pesma govori o borbi između dobra i zla, te da je na svakome da je shvati onako kako želi.

U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Iksu. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla je ona, preneo je Blic.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Breskvica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading