DA LI JE MOGUĆE DA JE RTS OVO DOZVOLIO?! Zorja pokrala muzičku zvezdu, hoće na Evroviziju sa PLAGIJATOM?! SKANDAL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorja Pajić hoće na Evroviziju sa pesmom poznate muzičke zvezde! ŠOK!

DA LI JE MOGUĆE DA JE RTS OVO DOZVOLIO?! Zorja pokrala muzičku zvezdu, hoće na Evroviziju sa PLAGIJATOM?! SKANDAL! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Just Dance, RTS, printscreen/https://www.youtube.com/@zorja__

Na zvaničnom Jutjub kanalu Radio-televizje Srbije posvećen domaćem izboru za "Pesmu Evrovizije" nedavno su objavljenje svih 28 kompozicija koje će se 27. i 29. februara boriti za ulazak u finale, koje će se održati 2. marta, kada će biti izabran srpski predstavnik koji će ove godine u maju braniti boje naše zemlje u Švedskoj.

Na listi izvođača našla su i neka poznata imena, a među njima našla se i mlada pevačica Zorica Pajić, poznatija pod umetničkim imenom Zorja, koja se 2022. godine već takmičala na nacionalnom izboru za prestižno takmičenje. Ona je tada osvojila visoko treće mesto, međutim, sada je odlučila da ponovo okuša srećom, ali sa pesmom koja je, po svemu sudeći - plagijat!

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Zorja Pajić na Pesmi za Evroviziju

Naime, na socijalnoj platformi TikTok osvanuo je skandalozan snimak na kom se uporedno može čuti njena numera "Lik u ogledalu" i hit svetske muzičke zvezde Bili Ajliš koju je snimila za potrebe jednog od nastavka filma "Džejms Bond". Kako je sličnost i više nego očigledna, korisnici pomenute mreže je nisu štedeli u komentarima.

"Zorja iskopirala Bili Ajliš, da li je ovo realno", "Kradi, ali nemoj ovako očigledno", "Koji šok, ne mogu da  verujem", "Nije mogla bolju pesmu da iskopira", "Ovo je klasičan Bond fazon", "Njen muž baš onako providno kopira, kako ne ume to malo da zabašuri", "Mene je blam", samo su neki od komentara ispod spornog klipa.

Republika

Foto: Credit: C Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bili Ajliš

Inače, Zorja nije jedina koja je "maznula" inspiraciju od neke već objavljenje pesme. Kako smo već pisali, Konstraktina numera "Novo, bolje" u jednom momentu neodoljivo podseća na pesmu "Blok" Jelene Karleuše. Detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading