MNOGO ME JE KOŠTALO ŠTO SAM MEKUŠAC: Šok-priznanje Harisa Džinovića, isplivala TAJNA iz porodičnog doma!

Autor:

Zabava

27.01.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati folker nikada nije krio da je čak umeo i da kuva za celu porodicu.

MNOGO ME JE KOŠTALO ŠTO SAM MEKUŠAC: Šok-priznanje Harisa Džinovića, isplivala TAJNA iz porodičnog doma!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni pevač Haris Džinović i poznata modna dizajnerka Melina, koji su nakon 22 godine zajedničkog života i 10 godina braka, odlučili da okončaju svoju ljubavnu priču i dalje intrigiraju javnost zbog iznenadnog razvoda. 

Par ima dvoje dece, ćerku Đinu i sina Kana, koji su bili centar njihovog zajedničkog života.

Haris je nedavno otvorio dušu o svom pristupu roditeljstvu, priznajući da nije bio strog roditelj i da bi voleo da je bio odlučniji u vaspitanju svoje dece.

Republika

Foto: Instagram.com

Haris Džinović je za porodicu sagradio vilu od dva miliona evra

Iako nije bio strog, ističe da je ponosan na Đinu i Kana, te da su njihovi uspesi relativni, s obzirom na to da su još uvek mladi i da će tek videti šta će ih čekati u životu.

- Nisam strog, mekušac sam neviđen i to me je koštalo u životu stotinu puta. Voleo bih da sam bio tvrđi i bio onaj roditelj kao kada sam ja odrastao sa svojim prijateljima čiji su roditelji bili jako strogi. Sva ta deca su izašla na pravi put - govorio je ranije za Blic Haris koji je ponosan na ćerku Đinu i sina Kan:

Uspesi su relativni, još su mladi. Videćemo šta će im se sve dešavati u životima, ali ide sve svojim tokom i potpuno normalno kao i kod sve dece.

Foto: instagram.com/djinadzinovic

Haris i Melina se razvode posle 22 godine zajedničkog života

On je tada otkrio i da je veoma vešt u kuhinji. 

- Kuvanje je moja pasija, pa smo napravili emisiju gde se malo prezalogaji, priča, šali. Vrlo mi je interesantno - pričao je Džinović, koji nije krio da ume da spremi obrok za celu porodicu u porodičnom domu na Senjaku:

- Pravim raznu hranu, ne uživam u jednoj te istoj svaki dan. Ponekad kući uskočim i pomognem oko kuhinje, kada hoću i kada imam vremena.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading