VODITELJ PINKA OBRISAO POD SELMOM BAJRAMI! Pevačica ga prva provocirala, a sada joj je ZAPUŠIO USTA!

Autor:

Zabava

25.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami još jednom pokazala pravo lice.

VODITELJ PINKA OBRISAO POD SELMOM BAJRAMI! Pevačica ga prva provocirala, a sada joj je ZAPUŠIO USTA!

Foto: Face HD TV, youtube.com/RTV Pink Official

Vest o zabrani ulaska pevačice Selme Bajrami u Srbiju izazvala je brojne reakcije javnosti, a sada se oglasio i voditelj Pinka Ognjen Amidžić te dao svoj sud, a i pevačici zapušio usta, budući da je i njega ničim izazvana prozivala.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ognjen Amidžić brutalno odgovorio Selmi Bajrami

Naime, Selma je 25. novembra 2023. godine na jednom nastupu pokazivala dvoglavog orla, pevajući albansku pesmu "Valle Kosovare", čime je izazvala gnev kod srpske publike. Sada se na ovu temu oglasio i Ognjen koji sa pevačicom nema neki odnos, nakon što ga je napala u njegovoj emisiji.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Selmi Bajrami umislila da je svemoćna

Bespotrebno joj se daje na važnosti - kratko  je rekao poznati voditelj za Telegraf.

Inače, Jovana Jeremić je na svom profilu na Instagramu podržala odluku koja je doneta, nakon što je pevačica na jednom nastupu u Sarajevu pokazivala dvoglavog orla, simbol "Velike Albanije". 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić podržala odluku da se Selmi Bajrami zabrani ulazak u Srbiju

Bravo za Srbiju! Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta će da pokazuje. Napolje, bre, svako ko ne poštuje Srbiju i Beograd, koji je metropola regiona. Mi smo u emisiji "Jutro sa dušom" objasnili i predložili da se Selmi zabrani ulazak. Drago mi je što su nadležni "čuli" naš predlog, jer smo socijalno i državno odgovorna emisija - stoji u objavi popularne voditeljke.

Podsećamo, Selma Bajrami nije se smirila nakon što je deportovana iz Srbije, već je nastavila da provocira. Nakon što je oterana sa beogradskog aerodroma, Selma se oglasila na Instagramu, gde je podelila pesmu Britni Spirs. Međutim, to nije bio kraj njenih provokacija. Nakon što je deportovana iz Srbije, Selma je objavila video snimak na kojem vozi u blizini kule "Geneks" uz numeru "Beograđanka" svog kolege Halida Bešlića. Ova akcija je izazvala pažnju javnosti i izazvala različite komentare na društvenim mrežama, jer se svi pitaju da li je u pitanju stari snimak ili ne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Solo

25.01.2024 18:06

Neznam kome je u interesu da joj dajete toliku reklamu ljudi..Izbacili smo je i nema vise nikakvih medijskih prava da se objavljuje ponovo..

Odgovori 39 8
Grujica

27.01.2024 17:43

Selma Bajrami je mala beba za: nenada canka, milojka pantica, vuka draskovica, borisa tadica, N1...pa, oni milion puta o Srbiji govore, nego sto govori Selma! Sram vas - bilo! Pozdrav od srbina!

Odgovori 55 27
Hadzija

27.01.2024 18:26

@Grujica - Bravo Grujice... 🍻🍻🍻

Odgovori 12 12