NAPOLJE IDE SVAKO KO PLJUJE SRBIJU! Jovana Jeremić podržala zabranu koju je dobila Selma Bajrami! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta će da pokazuje!

NAPOLJE IDE SVAKO KO PLJUJE SRBIJU! Jovana Jeremić podržala zabranu koju je dobila Selma Bajrami! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, selmabajrami/tiktok

Vest o zabrani ulaska pevačice Selme Bajrami u Srbiju izazvala je brojne reakcije javnosti, a sada se oglasila i voditeljka Pinka, Jovana Jeremić! Na svom profilu na Instagramu Jovana je podržala odluku koja je doneta, nakon što je pevačica na jednom nastupu u Sarajevu pokazivala dvoglavog orla, simbol "Velike Albanije". Ova situacija je izazvala veliku pažnju i postala predmet rasprave kako u medijima, tako i među ljudima širom regiona.

Foto: Instagram printscreen

Jovana Jeremić

 

Pevačica Selma Bajrami danas je pokušala da uđe u Srbiju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu Nikola Tesla, nakon čega je vraćena istim avionom u Sarajevo.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

Bravo za Srbiju! Srbija nije šaka zobi da je pozobe svaka vrana. Sledeći put neka razmisli šta će da pokazuje. Napolje, bre, svako ko ne poštuje Srbiju i Beograd, koji je metropola regiona. Mi smo u emisiji "Jutro sa dušom" objasnili i predložili da se Selmi zabrani ulazak. Drago mi je što su nadležni "čuli" naš predlog, jer smo socijalno i državno odgovorna emisija - stoji u objavi popularne voditeljke.

Inače, Selma je i posle zabrane nastavila da provocira, pa je na Instagramu objavljivala pesme vezane za ceo Balkan. Ona je u više navrata postavljala fotografije na kojima se vidi kako se smeje, te su joj mnogi sugerisali da bi trebalo da ćuti i da se zavuče u mišiju rupu, dok je bilo i onih koji smatraju da ništa loše nije uradila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivan kerculj

27.01.2024 19:42

I ja pljujem srbiju zasto meni nezabranite ulaz u Srbiju