OVO JE NESTOROVIĆEVA VILA: Pogledajte u kakvom LUKSUZU je čuveni doktor našao MIR van Beograda! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

25.12.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni pulmolog živi van Beograda, uhvaćen je ispred svoje vile, koja ima nekoliko stotina kvadrata!

OVO JE NESTOROVIĆEVA VILA: Pogledajte u kakvom LUKSUZU je čuveni doktor našao MIR van Beograda! (PAPARACO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Doktor Branimir Nestorović ponovo je u žiži interesovanja javnosti od poslednjih parlamentarnih i lokalnih izbora. Ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila je doktora Nestorovića do Obrenovca, gde on inače živi.

Čuvenog doktora usnimili su dok vozi, kao i ispred luksuzne vile koju je godinama gradio. Sudeći po snimcima, ova raskošna vila ima nekoliko stotina kvadrata i veliko i lepo uređeno dvorište. Nestorović je usnimljen u automobilu Mazda CX-5.

Inače, poznati doktor i nosilac liste "Mi - Glas iz naroda" za Republiku je otkrio da će se večeras desiti sastanak njegovog pokreta, te da će tada doneti konačnu odluku o tome da li će ući sa nekim u koaliciju u Beogradu.

- Sastanak rukovodstva pokreta je večeras. Srbija protiv nasilja je pokušala nasilne proteste, je li to nije dobar naslov za novine? Ali, neće biti dovoljno procesuirati huliganem moraju se procesuirati i organizatori nereda. Izostala je podrška građana, tražiće međunarodno posredovanje - kazao je Nestorović za naš portal.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Branimir Nestorović

Podsetimo, Nestorović, koji je rekao da neće pružiti podršku nijednoj strani je pre nekoliko dana izjavio da će njegov pokret pružiti podršku vlasti, ukoliko neko bude pokušao nasilne promene na ulici.

- Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom, ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu - istakao je Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lu

25.12.2023 18:01

Samo fale labudovi.