KARLEUŠA POKOSILA OPOZICIJU: Sjašite sa nas Beograđana, IZGUBILI STE i tačka (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda bez dlake na jeziku odbrusila koaliciji "Srbija protv nasilja"!

KARLEUŠA POKOSILA OPOZICIJU: Sjašite sa nas Beograđana, IZGUBILI STE i tačka (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jelena Karleuša

U nedelju, 17. decembra, u Srbiji su, pored parlamentarnih i pokrajinskih izbora, održani i lokalni izbori u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd, na kojima je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" odnela pobedu, međutim, opozicija i lideri koalicije "Srbija protiv nasilja" organizovali su protest prethodne večeri ispred zgrade Republičke izborne komisije, zahtevajući se se izbori u našoj prestonici ponove.

Ovim povodom oglasila se i muzička zvezda Jelena Karleuša, koja nije štedela poraženu stranu, uputivši im brutalnu poruku na svom Instagram profilu.

- E, sad je stvarno vreme da ovi iz "Srbija protiv nasilja" sjašu sa nas Beograđana. Ajde, bre, više, dosta! Haos i blokada grada mesecima! Dokle, majstori?! Je*eš više i politiku i sve, vratićemo Karađorđeviće, kruna i milina - istakla je pevačica u svom obraćaju opoziciji i celokupnoj javnosti, te nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

- Izgubili ste i tačka, majstori. Ajde bre, kme kme, ne kmečite  više kao pi*ke neke! Je l' ste tražili izbore? Jeste. Je l' su vas pobedili? Jesu. Jesu li vas masakrirali? Pa, jesu, priznaš i kraj. Hoćete demokratiju i glasanje?! Pa, to je ovo rođaci! Šta sad ne valja?! Pa, šta smo koji moj izlazili na glasanje ako se vama važi samo kad pobedite?! A, ako ne pobedite, onda se ne važi?! Pa, gde to ima? Da idemo na izbore dok vi ne pobedite? Pa, šta je ovo? Treći razred osnovne?! "Između dve vatre" sa osmacima?! Ja više autfita za glasanje nemam! Sorry (eng. izvinite). Idite u svoj grad, pa tamo "čingi lingi". Ovo će vam reći svaki Beograđanin.

Inače, kako bi obavila svoju građansku dužnost i glasala na izborima, Jelena Karleuša se svom biračkom mestu pojavila u stajlingu koje je mnogeo stavio bez teksta. Naime, pevačica je na sebi imala crni komplet koji je upotpunila sa velikim šešir i torbom u istoj boji, kao i aksesoarom u obliku cveta sa moćnim značenjem, o čemu detaljnije možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Istina

19.12.2023 18:10

Đes' spodobo? Ovo čudovište je Božja kazna, fuuuuj!

Dejan

19.12.2023 22:26

Sreća pa si nebitna sotono!

Zemljo moja

19.12.2023 23:59

Sta se ova zamislja?Pa sredi svoj brak da ne places javno.

posmatrac

20.12.2023 04:00

Udala si se za seljaka ,o cemu pricas drugo ovi na vlasti su iz bosne.