"JA SAM BREGINA BIVŠA, PLAČEM ZA TOŠETOM": Šok izjava makedonske pevačice - pevala je "Ederlezi", pa NESTALA sa scene! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaska Jankovska za Republiku otkrila da li je istina da je tužila Gorana Bregovića!

Vaska Jankovska, pevačica iz Severne Makedonije, pojavila se juče na konferenciji za mediji koju je Tea Tairović organizovala povodom koncerta u Skoplju. Pevačica je od svoje koleginice tražila da zapeva uživo, kako bi videla da li "samo zna da igra", a Tea ju je oduševila glasom. Vaska je tada Tairovićevoj otkrila i da je ona sa Goranom Bregovićem snimila pesmu "Ederlezi" i da je kompetentna da je ocenjuje.

Nakon konferencije, Vaska je dala intervju za Republiku, a šokirala nas je na samom startu.

- Ja sam Vaska Jankovska. Bivša Gorana Bregovića... Da, da, bivša sam ja... - rekla je ona i nije želela da nam otkrije da li je samo bivša saradnica.

Republika

Foto: Republika

Vaska Jankovska

Mediji širom regiona pisali su da je Vaska tužila Bregovića zbog pesme "Ederlezi".

- To nije tačno, nemam zbog čega da ga tužim. Neko je to napisao, ja cenim Gorana. On zna da je moj bog, zovem ga "Isuse". Bili smo u kontaktu, ali sad neću da ga smaram. Putuje, to je naporno, neću da ga zovem. Inače kad ga zovem, čujemo se malo, ja ga onako nasmejem. Uživala sam dok smo sarađivali. Čuvao me je - istakla je pevačica.

Vasku smo upitali da li može da nam otkrije neku zanimljivu anegdotu iz perioda kad su sarađivali.

- Za Novu godinu mi je rekao da uvek moram da nosim crveni brushalter, za sreću. Nek nose sve žene - rekla je Vaska.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Tea je na konferenciji otkrila da će na svom koncertu u Skoplju pevati pesmu Tošeta Proeskog, a Vaska joj se kasnije obratila i zamolila da otpeva "More sokol pie".

- Toše je moj idol. Trebalo je da pevam "Ederlezi" pre nego što je umro, ali sam se bojala. Ne bih mogla sa njim (da pevam). Žao mi je. Da sam znala da će ovako da završi, pevala bih... Uvek plačem. Dve godine sam plakala, još plačem. Žao mi je - priznala je Jankovska za Republiku.

Republika

Foto: printscreen

Toše Proeski

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading