POLNIM ORGANOM ZASVIRALA FLAUTU: Šok i neverica u hrvatskom šou programu, da li je OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.11.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikada niste videli do sada, svima popadale vilice od šoka!

POLNIM ORGANOM ZASVIRALA FLAUTU: Šok i neverica u hrvatskom šou programu, da li je OVO MOGUĆE?! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

Hrvatski šou program "Supertalent", iako se ne prikazuje u našoj zemlji, uspeo je da šokira ceo region tokom prethodne emisije, kada je izvesna Beatris Mekvif, koja inače asistent u hirurgiji, izašla na scenu i pokazala svoj krajnje bizaran talenat.

Naime, Beatris, koja se inače cirkuskim veštinama bavi iz zabave, izašla je je pred kamere zakopčana "do grla", a zatim se brže-bolje skinula u ekstravagantni donji veš, te zasvirala flautu, ali ne usnama i prstima, već - polnim organom!

I dok je žiri gledao i slušao šokirano, učesnica pomenutog šou programa je bez blama i ponosno pokazivala šta sve ume sa ovim istrumentom, međutim, iako su  bili oduševljeni njenim umećem, Beatris nije prošla u naredni krug takmičenja.

- Rad prstima. Odrasla sam baveći se gimnastikom i ponekad kad ste u naopakom položaju jednostavno se dogodi. Pomislila sam - možda mogu iskoristiti tu veštinu i napraviti celu tačku - objasnila je učesnica.

Republika

Foto: instagram.com/supertalenthr

Maja Šuput

- Cenim, ali mislim - "ne". Ja stvarno svakom dam "da", ali ne mogu za ovo. Ne mogu, ljudi. Nisam stisnuta, ako žena hoće pokazati onu stvar, nek pokaže, ali dajem "ne" - istakla je pevačica Maja Šuput, koja je inače članica žirija pomenutog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading