LJUBA PERUĆICA PODELIO SREĆNE VESTI: Katarina ne može da dođe sebi od radosti!

Autor:

Zabava

30.10.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica objavio dirljive fotografije supruge Katarine Kolozeus!

LJUBA PERUĆICA PODELIO SREĆNE VESTI: Katarina ne može da dođe sebi od radosti!

Foto: Instagram.com

Kazarina i Ljuba

Pevač Ljuba Perućica i njegova izabranica Katarina Kolozeus trenutno broje sitno do rođenja svog prvog deteta. Dok s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će postati roditelji, par je nedavno proslavio još jedan poseban trenutak u svom domu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus

Naime, Katarina je proslavila svoj 33. rođendan, a Ljuba ju je iznenadio prelepo dekorisanom tortom sa svećicama. Srećni suprug nije krio oduševljenje i ljubav prema svojoj izabranici, poručivši joj: "Živote moj, želim ti najviše zdravlja! Najlepši poklon nam tek stiže i sa njim sve ono što smo oduvek želeli. Volim te beskrajno."

 

 


Osim što su uživali u proslavi rođendana, Ljuba Perućica nedavno je otkrio da već razmišlja o muzičkom obrazovanju svog naslednika. Pevač je priznao da će, čim se beba rodi i prođe neko vreme, odmah početi da joj razvija sluh za muziku.

- Jedva čekam kada se bude rodio i kad prođe neko vreme da mogu da mu ispitam sluh za muziku. Ako bude imao sluha, a ja molim Boga da tako bude, odmah ću da mu pomognem maksimalno i da ga učim od starta muzici. Neka ima zdravu podlogu i neka svira šta god bude hteo. Neka nauči što više instrumenata i neka razbija svoj sluh, jer sluh treba razvijati od starta. Ja sam možda zakasnio sa svojim razvijanjem pa bih voleo da svom detetu pomognem da što pre počne sa tim - izjavio je Perućica za Grand.

 

 

 

 

Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus su uzbudljivoj fazi života, iščekivanju rođenja svog prvog deteta. Njihova ljubav i sreća su neizmerni, a Ljuba već razmišlja o muzičkom obrazovanju naslednika. Srećni roditelji nestrpljivo očekuju trenutak kada će upoznati svoje malo čudo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading