ŠOK ISPOVEST KLIJENTA NAŠE VODITELJKE, KOJU JE PLATIO 1.500 EVRA ZA FETIŠE: Svi detalji njihovog odnosa, a OVAKO se dolazi do nje!

Autor:

Zabava

27.10.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi šokantnu ispovest klijenta naše poznate voditeljke, koji je spavao sa njom za novac!

ŠOK ISPOVEST KLIJENTA NAŠE VODITELJKE, KOJU JE PLATIO 1.500 EVRA ZA FETIŠE: Svi detalji njihovog odnosa, a OVAKO se dolazi do nje!

Foto: shutterstock

Nedavno je portal Republika otkrio šok saznanja o voditeljki koja se bavi prostitucijom, objavili smo selokupni njen cenovnik, koju nam je ispričao njen klijent. Ovog puta, nastavljamo sa raskrinkavanjem, budući da je tema dobila odziv kod naših vernih čitalaca. 

Naime, Republika vam donosi ekskluzivnu ispovest klijenta poznate voditeljke, koju svi vole da gledaju na televiziji, koji nam priča za šta je sve ona sposobna i na koji način uspeva da se sakrije od javnosti. Klijent koji ne živi u Srbiji, već je iz Hrvatske došao do naše voditeljke, samo zbog njenog umeća za koje je čuo. 

Foto: Shuttestock

Cenovnik voditeljke

 

- Ja sam do njenog broja došao preko prijatelja, koji je baš moćnik iz senke, njegovo ime što bi se reklo, ne smem ni da spomenem. Pozvao sam je, ali kod nje nema poziva, samo video poziv, da bi se ona uverila i to joj se uvek javljaju klijenti, bar sam tako ja morao, kao potencijalni razgovori za posao i priče kojima se ona bavi u emisiji. Kad se uveri da je situacija sigurna, onda smo se prebacili na razgovor, ja sam je pitao šta sve spada u cenu od 1.000 evra, ona mi je ponudila 3 sata sa njom, ful tretman. Ja sam se pitao da li ispunjava želje i fetiše, ona je rekla da cena se povećava i da sve zavisi od fetiše - započinje klijent voditeljke za Republiku, pa nastavlja:

- Ja sam joj tražio da koristimo bič i da mi liže stopala, na šta je ona pristala, za to je tražila 500 evra više. Kad sam došao u hotel, mene je sproveo jedan stariji čovek do njene sobe, pošto kada se kaže njeno ime na recapciji, zna se kojim povodom se dolazi, pa te sprovedu do nje. Postoji šifra, za koju se dogovorite da izgovorite kada dolazite i to je to. Voli nastrane reči, voli da je neko ponižava tokom odnosa, ali za sve to zna dobro da naplati - završava klijent naše voditeljke za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zivadin

27.10.2023 15:50

a sta tek tade ove misice, modelsice i slicne umetnice po Dubaiu , prebogatim Arapima. A nama prodaju finocu . Ma sjajno , zaista .