ĆERKA NAŠEG POZNATOG PEVAČA IDE NA OPERACIJU: Alarmantno stanje, hitno hospitalizovana zbog komplikacija!

Autor: P. R.

Zabava

25.10.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se odmah oglasio!

ĆERKA NAŠEG POZNATOG PEVAČA IDE NA OPERACIJU: Alarmantno stanje, hitno hospitalizovana zbog komplikacija!

Foto: Blic TV printscreen

Dado Polumenta

Pevač Dado Polumenta trebalo je danas da održi promociju svog novog muzičkog ostvarenja, međutim, kako je otkrio, sve se odlaže do daljnjeg jer njegova ćerka mora na hitnu operaciju slepog creva.

Naime, kako je folker objavio na društvenoj mreži Instagram, naslednica Alea ima zdravstvenih problema, te tek kada oni budu u potpunosti zbrinuti, Polumenta će moći da se spokojno bavi svojim poslom.

- Dragi naši ljudi, nažalost, zbog hitne Aleine operacije slepog creva, prinuđeni smo da odložimo izlazak albuma i promociju koja je zakazana za sutra. Novi datum izlaska albuma i datum promocije ćemo blagovremeno obavestiti. Hvala na razumevanju - napisao je Dado na pomenutoj mreži, spomenuvši ćerkicu.

Republika

Foto: instagram.com/dadopolumenta

Dado Polumenta instagram

Podsćenja radi, Dado Polumenta je trenutno u trećem braku, sa suprugom Ivonom. O prethodnim brakovima i odnosu sa sadašnjom ženom je nedavno rekao:

Ja sam toliko želeo da imam ženu, pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru, i to upravo iz te želje. Ana Marija i Selma, jeste... I onda u jednom momentu, baš kada sam pomislio da više nikada... Gde ću sa trideset tri godine ja sad da nađem ženu, to ni ne postoji... Usput čuješ priče u fazonu: "Ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš...". Energetski smo Ivona i ja legli definitvno.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dado Polumenta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading