"SKORO SVE PEVAČICE SU MU BILE LJUBAVNICE, OSIM ARKANOVE ŽENE"! Detektiv otkrio šta se dešavalo u Ćentinoj diskoteci - plaćao im je PRVE ALBUME!

Autor:

Zabava

21.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detektiv Braca Zdravković otkrio u jutarnjem programu Jovane Jeremić šta se dešavalo devedesetih godina!

"SKORO SVE PEVAČICE SU MU BILE LJUBAVNICE, OSIM ARKANOVE ŽENE"! Detektiv otkrio šta se dešavalo u Ćentinoj diskoteci - plaćao im je PRVE ALBUME!

Foto: Wikipedia

Ćenta

Portal Republika je pre nekoliko dana otkrio da se jedna poznata voditeljka bavi najstarijim zanatom i da je objavljen njen cenovnik, o čemu se danas pričalo u emisiji "Novo vikend jutro", kod voditeljke Jovane Jeremić. Jovanini gosti bili su Branka Blek Rouz, Draško Aćimović, Braca Zdravković i Dejan Nestorović. Detektiv Zdravković je otkrio šta se dešavalo devedesetih godina između pevačica, Radeta Ćaldovića Ćente i njegovog druga.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Braca Zdravković

- Sećam se devedesetih godina, jedan momak je sa Ćentom držao diskoteku. Tu su gostovale sve zvezde, osim Arkanove žene, jer je bila Arkanova žena. 90% su bile ljubavnice tog Ćentinog druga, bio je policijac, mnogim pevačicama je plaćao prve albume, neke su postale velike zvezde, neke su udate za poznate ličnosti. Voditeljke su uvek bile ciljana grupa političara. Znam tri bivša predsednika koji su oženili voditeljke. Najveći predsednik devedesetih imao je prijateljicu, voditeljku RTS-a, to je javna tajna bila. Nekad i nemaju s*ks sa njima, ali vode te lepotice. Bitno je da budu viđeni - rekao je detektiv Braca Zdravković.

- Današnje starlete su se pre zvale k*rveštije. Da li si čula za Hašima Kučuka Hokija? To je druga najveća zvezda bivše Jugoslavije. Ima 11 dece, jedno mu se zove Tito. On je sve pare ostavio na prostitutke. Kad su bile turneje, on je uvek organizovao u restoranu po 3, 4 prostitutke, a pevači su gledali. Blagajnik je bio Minimaks, naplaćivao je zvezdama... Hoki je sve pare naplaćivao na lake žene - ispričao je Draško Aćimović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Draško Aćimović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading