ŠOK TRANSFORMACIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta promenila BOJU KOSE, u ovakvom izdanju je do sad niko nije video! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta šokirala svoje pratioce na društvenim mrežama.

ŠOK TRANSFORMACIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta promenila BOJU KOSE, u ovakvom izdanju je do sad niko nije video! (FOTO)

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević

Atraktivna starleta i bivša zadrugarka Stanija Dobrojević na svom Instagram profilu juče je objavila da posle javnog raskida i drame prvi put dolazi u Srbiju, u emisiju "AmiG Show", gde je upravo prošli put saopštila da se sa Asminom Durdžićem stavila tačku na ljubavni odnos. 

Republika

Foto: shutterstock, Republika.rs, printscreen/facebook

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Stanija je danas stigla u Srbiju, nakon što je mesec dana putovala, neko vreme bila u Kini, a onda naravno i posetila Ameriku. Dobrojevićeva je uslikala svog psa Pabla čim je stigla u svoj stan, a nakon toga otišla kod frizera kako bi se sredila za večerašnje gostovanje u Šimanovcima. 

Međutim, Stanija je napravila šok potez. Naime, ona je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotku na kojoj ima crvenu kratku kosu i šiške, a u tom izdanju do sad niko nije imao priliku da je vidi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

Iako su mnogi pomislili da je u pitanju šokantna transformacija na duže staze, Stanija je nakon toga podelila fotku svoje prepoznatljive kose i pokazala da je uradila korekciju nadogradnje, a da je crvena kosa bila samo perika koju je probala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading