OTVORENO PISMO ANE KORAĆ DIGLO SRBIJU NA NOGE: Prekinula ćutnju, objavila NOVE VESTI, pa dala JEDAN USLOV!

Autor:

Zabava

30.09.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać objavila je otvoreno pismo, koje je celu Srbiju, ali i region digao na noge!

OTVORENO PISMO ANE KORAĆ DIGLO SRBIJU NA NOGE: Prekinula ćutnju, objavila NOVE VESTI, pa dala JEDAN USLOV!

Foto: instagram.com/ana_korac

Ana Korać Instagram

Ana Korać dugo se nije oglašavala na društvenim mrežama, ali je sada napravila veliki presedan. Naime, nakon što se povukla iz javnog života i prestala da se bavi marketingom, ona je odlučila da se priključi humanitarnoj akciji za malog Viktora Puticu

Na Instagram profilu objavila je da će vrlo rado reklamirati firme, proizvode, salone, ali da je JEDINI uslov da na tekući račun Viktora Putice uplate iznos od 50.000 dinara

Foto: Društvene mreže

Viktor Putica

 

- Kao što je svima već poznato, povukla sam se iz javnog života i prestala sam da se bavim marketingom i da reklamiram proizvode na svom Instagramu. Narednih 7 dana pravim presedan i reklamiraću sve firme, butike, salone, naravno sve što je u skladu sa zakonom. Jedini uslob za one koji žele da se reklamiraju je da uplati iznos od najmanje 50.000 dinara na ime humanitarne pomoći za lečenje Viktora Putice na tekući račun br: 160-6000001468152-72 i uplatnicu mi pošalju u inboks. Pokažimo da smo ljudi - napisala je Ana na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Ana Korać Instagram

Podsetimo, kako bi Viktor otišao u Ameriku u toku je velika akcija prikupljanja pomoći u koju su uključeni i Republika i Srpski telegraf pa ovom prilikom apelujemo na sve ljude dobre volje koji imaju mogućnosti da pomognu Viktorovo lečenje uplatom ili slanjem poruke 1339 na 3030. Našem listu i portalu u ovoj akciji priključio se i veliki broj političara, javnih i estradnih ličnosti, sportista, koji su na društvenim mrežama pozvali ljude da pomognu za Viktorovo bolje sutra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading