AMIDŽIĆ I TRUDNA MINA HITNO NAPUŠTAJU STAN: Voditelj dobio rok zbog RUŠENJA, odmah angažovali tim ljudi!

Autor: P. R.

Zabava

07.09.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj dobio rok zbog RUŠENJA, odmah angažovali tim ljudi!

AMIDŽIĆ I TRUDNA MINA HITNO NAPUŠTAJU STAN: Voditelj dobio rok zbog RUŠENJA, odmah angažovali tim ljudi!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica i koleginica Mina Naumović postaće roditelji za nekoliko meseci, što je navodno razlog zbog kojeg će se iseliti iz stana na Dorćolu u kome žive, saznaju domaći mediji.

Naime, poznati voditelj "Amidžija" i njegova partnerka uveliko se pripremaju za dolazak prinove, a već su dogovorili i venčanje koja će se održati u krugu najbližih članova porodice i prijatelja. Upravo zato su odlučili da se isele iz stana na Dorćolu u kojem žive i to iz razloga kako bi ga potpuno renovirali.

Srušiće skroz stan, ceo sprat. Hoće da renoviraju po svom ukusu i da naprave sobu za bebu. Anagažovali su vrhunske arhitekte i izvođače koji će ispuniti njihove zahteve i želje. Oni će neko vreme živeti na drugoj lokaciji dok se sve to ne završi. To je dug proces i sigurno će trajati nekoliko meseci. Iseljavaju se za 10 dana - otkriva izvor, piše Telegraf.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Podsećanja radi, Ognjen Amidžić je za Republiku potvrdio da će po drugi put postati otac, kao i da je tajno venčanje sa koleginicom Minom Naumović već uveliko zakazano.

- Presrećan sam, ovo smo želeli i čekali. Od ovoga nema bolje, biću jedino srećniji kad beba dođe na svet. Bože, daj zdravlja! Mina je na trudničnom, ona je odlučila, ja sam podržao. Bolje da se posveti tome. Pomagaće mi iza kamera. Ali neće da se slika, neće da ljudi gledaju kako raste stomak. Ja sam to podržao - rekao je Ognjen za naš portal, koji tokom razgovora nije skidao osmeh sa lica, pa otkrio:

Republika

Foto: Republika.rs

Ognjen Amidžić

Venčanje je odavno zakazano negde daleko, sa malim brojem ljudi. Sin je srećan i zadovoljan što će dobiti brata ili sestru. Znam pol, ali neću još da kažem. Šta god da je, važno je da je živo i zdravo - ispričao je Amidžić nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading